Hanımlar merhaba şuan çok bitkin bir şekilde zar zor yazıyorum sizlere biraz uzun olabilir hakkınızı helal edin. Oturduğum bölgede şuanda bir salgın var herkes ishal ve kusuyor bende bu salgına dün gece yakalandım 4 kere istifra ettim ishalim yoktu. Bununla birlikte bana bir karın ağrısı ve birde adet olacakmıs gibi bel ağrısı girmeye başladı bende sabah 5de kontrollerimin olduğu özel hastaneye gittim ve karnım da taş gibiydi şikayetlerimi söyledim acil doktoruna, beni sadece teleskopikle karnımı muayne etti sonra bi serum verdi ve idrar tahlili istedi verdim. Bakterim ve enfeksiyonum çokmuş o yapar dedi, dedim nst neden girmiyorum belim çok ağrıyor enfeksiyon yapar dediler bana.
Ki ben geçen ay da enfeksiyonum vardı bu şekilde asla şikayetim yoktu sadece boşluklarım yanıyodu doktorum 3 tabe serum vermişti ve hastaneden çok rahat bi şekilde çıkmıştım şimdi ise çok kötüyüm bana bide sase mi ne suya atılan bi ilac verdiler onuda içtim yok fayda etmedi. Üstüne ishal olmazsn dediler serum için ishal oldum ve midem bulanıyor.
Şimdi belim aynı adet olucakmsm gibi ağıryor ve sırtımada vurmaya başladı bazende sol kalçama vuruyor ağrı. Enfeksiyon gerçekten bu kadar şikayet yapıyor mu yaşayan var mı ??? Dayanamıyorum tekrar başka bir hastaneye gidebilirim