hilal_2323 aslimutlu1 Ben beğenmedim açıkçası plastik kokusu bi yana hemen kırılacakmış gibi duran bebek arabası bi yana beşiğin parçaları uymuyordu ve kumaşı çok kalitesiz..
Kadriye05 Gamze0144 acıkcası modeline gore uygun olabilir bende pusetli bebek arabasını 550 ye aldım ana kucagıyla maksimum 700 e denk gelmiştir bu arada bebek arabası benetonun baya guzel kullanıslı benim aldigim
[silindi] Gamze0144 790 TL'ye aldım civilden aldım gayette kullanışlı ve sağlam bence görmeden karar verme eğer bakabileceğin yerde ise internet değilse
Busrabora Gamze0144 bence alma canım cok kalitesiz birşeydir o kullanım ömrüde kalitesi gibi kosa sürer paran boşa gider
A_S_K Gamze0144 insagramda adabebeistanbul diye sayfa var alanlar çok memnundu istersen oradan bak mağaza en azından ordada çok uygun
yorumcuanneniz hilal_2323 maddi imkan yoksa bile en fazla 1 hafta kullanır çünkü dayanıklı değiller insallah en güzelini alacak imkanı vardır
hilal_2323 yorumcuanneniz Haklısın valla komşu alınca bende alırım demiştim ama bakıp inceledikten sonra vazgeçtim yazık verilecek paraya
Aslgly Gamze0144 bende internette e bebekte görmüştüm 800 TL’ye bebek arabası ve puset. Mağazaya gittim gerçekten iyi bir mal değildi. Onun dışındakiler de çok pahalıydı. 1600 TL’ye aldık bizde.