Sevdaoyku Sol karin altıma rahmimin üst tarafına yani ağrı giriyor ama ara ara ve acı gibi. Ayakta iken oluyor sanıyordum ama yatarken de oldu şimdi neden acaba hastaneye gitmem gerekir mi acaba 😔 14 haftalık hamileyim
26mrv Sevdaoyku bende 14 haftalığım bu hafta benimde sağ sol olmak üzere ağrım oluyor geziyo resmen bende endişelendim inşallah normaldir
Skn23 Sevdaoyku benimde alt karın kısmımda çok oluyordu senin haftanda . Rahim büyüdüğünden sanırım . Ama çok ağrın varsa için rahat etsin diye bi git baktır canım
Cansubasak Ben de 15 haftalığım 13 den beri bende de var sol kasık ağrısı böyle batma şeklinde doktor normal olduğunu söyledi ağrı kesilmeden devam ederse sıkıntı olur dedi
Cansubasak Sevdaoyku eğer duramıyacak gibiyden ağrısı beline de vuruyorsa bekleme ama o durumda değilsen çok korkma için rahat edecekse git bak benim şuan bile ağrım var sakin sakin git baktır canım korkma hiç
Eliffsefa Sevdaoyku bende ilk hamileliğimde önemsememiştim hatta doktor bile normal demişti ama Başka hastaneye gittiğimde bebeği düşürmek üzere olduğumu söylediler ben o gün 13 haftalık bebeğimi kaybettim ağrılar şiddetliyse eşinizi dinlemeyin
Sevdaoyku Cansubasak eşim ve ailesi sanırım biraz abartıyorum ve naz yapıyorum zannediyor ama hak verirsiniz ki ilk hamilelik ve korkuyorum
Cansubasak Sevdaoyku normal canım korkman eşimin ailesi de öyle benim bir şey olmaz biz eskiden neler çekerdik diyorlar istersen hafif ılık bir duş al doktor ağrın olursa alabilirsin kasların gevşer rahatlarsın demişti
Begumb Eliffsefa kendinizi yorunca da olabilir. Ben cok yürüdüğümde sag kasıgıma agrı girmişti dikkate almadım olabilir die düşündüm ama bianda kanamam basladı düşük tehlikesiyle hastaneye kaldırıldım. Agrı batar girmesi gibi oluyorsa bence dikkate alın. Umarım ciddi bişey degildir ama dinlenince uzanınca gecmiyosa kesin doktora görünmelisin.
Sevdaoyku Eliffsefa hamdolsun hamdolsun. Şimdi doktor dan çıktık tosunum sol tarafıma toplanmış ondan oraya baskı yapıyormuş. Magnezyum yazdı. Bir hafta sonra kontrole çağırdı bakalım ağrılar bit sıkıntı yapacak mi yapmayacak mi bakacak insalla h. Rabbim hepiniz çocuklarını ge bizleri korusun insallah 🕊
Sevdaoyku Eliffsefa Rabbim korusun insallah çok korkuyorum burada bazı şeyleri okudukça hemen evham yapıyorum rabbim hepinizin bebeklerini korusun 😊
Eliffsefa Sevdaoyku seni korkutmak için yazmadım kusura bakma sadece dikkatli olman için söyledim bende çok korkuyorum şuanda 13. haftayı bir atlatsak sanki ozaman hep iyi olacakmış gibi😊