Lee Herkes doğuruyor benim ki gelmiyor. Neden ya 41haftalık olduk yok gelmiyor 🤷🏻♀️Kızlar yapabilirim onu harekete geçirmek için
Aysnrplt Lee doğum başlasın diye yapmadığım kalmadı en son bıraktım herşeyi doğmazsa doğmasın dedim doğurdum😄 stres yapma yaptıkça gecikiyormuş
Meelek Lee bende aynı durumdayım canım. Evet ara ara benim de aklıma kötü şeyler geliyor korkuyorum ama Rabbime emanet hepsi özellikle bir şey yapmıyorum çünkü biliyorum onun da bir vakti var ☺️
sarinim Lee bende ayni senin gibiyim 41 e girdik ama hic gelesi yok ayni düşünceler benimde ister istemez aklıma geliyo yarın gidicem doktora bakalim hayirlisi
deletedmom832 Lee iki haftadır temizlik,yürüyüş merdiven inip çıkma suquat herseyi denedimmm ama tıkkk yok tek umudum hastanede yapılacak pilates topuyla olan hareketler arkadaşımda işe yaramıştı 40+1 de doğurdu darısı başımıza 😂😂
Lee Aysnrplt yarın kaçış yok suni alacağım bu akşam gelir mi acaba yoksa yandık razıyım ağrısına yok yok aklımdan çıkmıyor çünkü karnımda dün o kadar harketliydiki dedim geliyor galiba yok
sarinim Lee kanala inmis mi sizinki neye gore suni veriyolar biliyomusunuz yarin bende gidecegim icin merak ediyorum
Aysnrplt Lee inşallah kendi sancılarınız gelir de suniye gerek kalmaz hafta da ileri insan tedirgin olmuyor değil ama sakin olmaya çalışın yine de
Lee sarinim suni bana yumuşaman var dedi ağrın olursa bu bebek gelir dedi herşeyi hazır çocuk gelmedi galiba zamanı var ama beklemek zor suni verecek başlayacak dedi herşey
Lee sarinim inmiş inmiş kız bildiğin kafasının baskısını hissettim dedi doktor kafasına dokundum dedi yok gelmiyor ama orada bekliyor
Lee Aysnrplt dün otururken bir peş peşe makatıma kadar sancı vurdu dedim geliyor ama galiba bağdaş kurup oturduğum için ağrısı oldu
deletedmom832 Lee hayırlısı elbet gelicek başka yolu yoook sonuna kadar çalısmaya devam pes etmek yok 😹💪🏻
Hnsa Lee bağdaş kurup oturmak bebeğin yolunu bulmasını kolaylaştırır. Bağdaş kurup bel dik şekilde oturmak çok iyi geliyor.