Ayysenurr Serap_23 yanlış yazmışım şimdi farkettim de çok fazla bişey hissedemiyorum 12.hafta ya kadar aşırı mide bulantıları vardı şimdi ara ara oluyor aşermiyorum da sadece karın ağrısı çekiyorum ..
Demi Merhaba. Valla ben de bi şey hissedemiyorum. Biraz reflü, biraz heyecan. Doktor cinsiyette kafamı karıştırdı bir de sağolsun. O kadarcık. 😊
Demi Erkek gibi gördüm dedi önce sonra kız gibi gördüm sanki dedi. Büyük ihtimalle erkek ama bekleyelim dedi. Tabi ilk çocuk heyecan var. Alışveriş için bekliyorum öyle. Sağlıklı olsun ikisi de kabulüm ama insan merak ediyor tabi. Ayysenurr
Ayysenurr Demi Tabi illaki merak ediyor insan ama sende 14. Hafta da isen biraz daha bekleseydin ben bekliyorum.. Çünkü öyle yanlış görülmeler olabiliyomuş😊 Sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi önemli değil ..
Ayysenurr Minikmucizem_ bazı kişiler hissettiğini söylüyor kıpırdama hissedenler varmış ama bende yok 😊
Minikmucizem_ Ayysenurr 14 hafta cok erken bence damar yada gaz hareketlerini hissediyolardir :) ikili testi 11. Haftada yaptirdim ben
Minikmucizem_ Ayysenurr yani yaptirmak iyi bence insanin ici rahatliyo en azindan. Kan testini yaptirmadiysaniz da ultrasonda burun kokune ve ensesine baktirsaydiniz keske
Minikmucizem_ Dogruluk payida en yuksek olan 2 li testmis. 3 lu ve 4 lu de yanilma payi daha yuksekmis artik detayli ultrasonu bekliceksiniz sizde