FahriyeztrkYcel Merhaba gebelik için istenilen ilk tahlillerde d vit değeri düşük olup İlaç kullanan varmı?ne kadar süreyle kullandırıyorlar?
slcn FahriyeztrkYcel 13 haftayım 7. Haftadan itibaren kullanıyorum. ilk etapta 5 ti şuan 16 ya çıkmış günde 20 damla kullan dedi doktor
ZeynepKara FahriyeztrkYcel 7. Haftamda yapılan tahlillerde 8 çıktı şuan 16+5 haftalığım bu zamana kadar 10 damla kullanıyodum 15 damlaya çıkardı doktorum sanırım doğuma kadar devam edicek ben suya damlatıp içiyorum
OzlEmrah FahriyeztrkYcel Benim düşük çıktı 8.haftadan beri günde 10 damla kullanıyorum 18+6 haftalık olduk hala devam ediyorum
FahriyeztrkYcel slcn benimde 8 çıktı 10 damla devit3 kullanıyorum inşallah yükselir ayrıca tiroit değerimde yüksek çıktı onun içinde kullanıyorum ilaç😞
slcn FahriyeztrkYcel aynı şekilde benmde 5.15 çıktı tsh 75 mg kullanıyorum ilk ay çok dğşmedi ama devam ediyorum . Onu ihmal etmeyin her ay takipte olun endokrinde
Ebecik Bende 16.haftamda başladım haftada bir ampül değerim 7 idi 4 hafta kullandım 70 olunca bıraktım
Pinaryyim Benim de aile hekiminde yaptırdıgım tahlillerde eksik çıktı doktorunla görüş dedi 3 gün sonra randevum bakalım ne dicek.
FahriyeztrkYcel [bilinmeyen] zaten mide bulantısı yapıyor bana ne zaman ilaçları kullanmaya başladım midem bulanmaya başladı😞🤭
elfayaz kızlar benimde düşük çıktı doktor ilaç vermedi balkonın güneş alıyorsa kollarını sıva guneşin oldugu zamanlar 15 dakka güneşlen dedi yaptım d vitanımıö şükür yükseldi sizde yapabilirsiniz
Mila Benim gebelik öncesi tahlillerimde düşük çıktı. Devit damla kullanıyorum günde 12 damla. 9 haftalık hamileyim doktor devam edeceğiz dedi. 10 Damla’ya düştük