ozguk Umutherdaimvar canım benimde oluyor Cuma dr a gittim korktum biraz rahim büyüyor dedi idrar ve kan testi temiz çıktı usg de iyi dedi için ferahlar ara yada git dr a
ozguk Simos44 göz de bulanıklık çift görme hamilelikte okurmuş benim zaten hep bulanık gözlüklüyüm ama hiç takmadım 😊😁
Simos44 ozguk bende de astigmat miyop hepsi vardı şimdi de önümde sinekler uçuşuyor onlarla geziyorum 😂 artık hayırlısı
eyvahanneoluyorum Umutherdaimvar aynı şikayetler bende de oluyor. 17 haftam bitmek üzere ve özellikle yorulunca sancı giriyor. Uzanıp dinlenince geçiyor. Her seferinde insanın bebeğime bir şey mi oldu diye düşünüp evhamlanması çok kötü bir durum :(
Umutherdaimvar Kızlar cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim öncelikle🙏🏻 Bendede özellikle yorulunca oluyor mesela uyusam bir saat geçiyor. Kontrolum haftaya ama doktoruma bir yazdım bakalım ne diyecek tabi bu sancılar dayanılmaz değil ama tedirgin etmeye yetiyor internetteki makalelerde bu haftalarda normal olduğunu aslında sancılar bebeğim büyüdüğünü gösterir diyor ama bilemiyorum 🙁
Simos44 Superfreshlerim olsun öyle düşünmeyin bende bir düşük yaptım şimdi tek ama yine de hep risk. Allah’a emanet olsunlar risk hepimizin hayatında var
Deletedmom0043 Umutherdaimvar bebeğin ayakları aşşağda, aynı durumu yaşıyorum, 😊 doktor son kontrolünmde kasıklarında ağrı olabilir bebeğin ayakları orda demişti
MumyOlc Merhaba kızlar bende 17+2 hamileyim bi kaç gün sancım olmuyor sonra oluyor kasık ve belimde bence hiç korkmayın evhamlanmayın dikkat edin yeter bebek büyüyor ve rahim genişliyor dedi doktorum hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi 😍
online_mom MumyOlc evet bende bugun oldu çok ilk defa.gectıgımız gunlerde agrı olmustu sanırım rahım buyumesındendı ama batma olunca şaşırdım.tesekkur ederım 🙏
Umutherdaimvar Kızlar doktorun ile görüştüm. Bu haftalarda rahim büyümesine bağlı bu ağrılar normalmiş. Akıntı, idrarda yanma ve kanama olmadığı sürece endişe edilmemeli dedi. Yine ağrı olduğunda dinlenmeye özen göster dşye uyardı🥰