Aleyyynavefa Kizlar ön tavsan disimin arasi curudu . Basina boyle bisey gelen varmi dolgu mu yapiluyo oraya ne yapiliyo veya hamileyken yapilabiliyo mu ? Yavastan arasi acilmaya basladi cok sinir oluyorum psikolojim bozuldu
Nur0653 Aleyyynavefa ilk 3 ay ve son 3 ayda müdahale yapılamıyor 2. trimester de tedavi yapılıyor doktordan onay kağıdı almanız gerekir
Mavilianne Aleyyynavefa Ağrı yoksa Doğumun yakınsa bekle derim. 2. Trimester de dolgu yaptırmıştım. 3 trimesterdeyim 32+4 olduk izin kağıdı aldım doktordan mecbur olduğum için başka dişimi tedavi ettireceğim. Ağrısına Doğuma kadar dayanamayacağım için .. 😏
Gunes01 Aleyyynavefa benim resmen arka dişim düştü dün. 37 haftaya geldik bildiğiniz bir diş kaybettim ya
Hazalcaa Aleyyynavefa bende de oldu ama hamilelik öncesinde . Korkma bir kaç ay daha beklesen bir şey olmaz büyümez ama yine de içine sinmiyorsa git yaptır uyuşturmadılar bile temizleyip hemen küçücük bir doldu sonra törpü bitti bebeğe sadece uyuşturucu iğne zarar verir.
Kahramanandmom Ayni dertten bende muzdaripim sacma salak bir sekikde disim curumeye basladı hemde on diş 😑 Duzenli olarakta gargara ve fircami yaparim kalsiyum eksikliginden olabilir demisti doktor ... Bekleyecegim dogum sonrasini ...
2melek_1prens Benimki de aynı on dış çürük yanında kini de çürüttü hiç gülemiyorum on iki diş çürük ve baya açık araları tam yaptırmayı düşünüyorduk hamile olduğumu öğrendim
Hazalcaa 2melek_1prens hayır canım agrı asla olmuyor sadece çürüğü temizlerken dişine değen cihaz sesi rahatsız edici ön diş olunca daha da hassas ya garip hissettiriyor
shrbrk 3diş sallantıda. zaten kemik erimesi var benim dislerimi tutan kemkk eridi😂 amleiyat oldum. hamileliktede dökülecek zannedersem. gülüyorum artik cektiklerime . saglikli olsun napayim
eslemalt123 Aleyyynavefa benim kide aynıydı çürük yeri kırdılar dolgu yaptılar fazla belli olmuyor ztn ama hamilelikte yapmazlar diye biliyorum uyuşturuyorlar fln
Turkolog Aleyyynavefa kapatıyorlar canım onu merak etme ama eğer çok kustuysan o dişleri çürütüyormuş beni uyarmıştılar kusmam olmadı çok şükür ama bol bol yoğurt ve calsium içeren besinler tükettim..
Frrdevss Aleyyynavefa ben hamile olmadan önce yaptırdım ön dişe dolgu yapıyorlar geçiyor bekletme yoksa daha çok kararıyor ama hamileysen doğumdan sonra yaptır