mamyfat93 Hemen Doğumu tetikler mi kızlar. Dr bırakmamı söyledi ama korkuyorum hemen bırakınca bebek doğacak gibi
Neslihant mamyfat93 bnde 34 de başladım 36 da biraktim suan 37 im. 36 dan snra kullanilmasi cok onerilmiyormus zten
GuelGltkn mamyfat93 bende baya kullandim 30haftaya kadar sonra doktor birakmami söyledi suan bisey yok
espalp mamyfat93 30.haftaya kadar kullandım. Bırakınca insan korkuyo sanki hemen doğacakmış gibi geliyor ama 33+3 olduk çok şükür 🙏🏻 Korkma canım o doğacakmış hissi de geçiyor bi süre sonra
Gigi42 Merhaba 12. Haftamdan beri kullanıyorum, 33 oldum. Doktorum bırakmam gereken tarihle ilgili bir şey söylemedi, kontrole gidince sorayım ben de merak ettim. 36dan sonra kullanılmaması gerekiyorsa bıraktırır tabi
mamyfat93 Gigi42 bende ilk hamileliğimi öğrendiğim zamandan beri kullanıyorum bırakınca hemen Doğum yapacakmış gibi hissettim 😅
mamyfat93 GuelGltkn normalde 34. Haftaya kadar kullanacaktım ama doktorum izine ayrılmıştı Ben yokum kullanmaya devam et ne olur ne olmaz bayram haftası bitinceye kadar dedi . O yüzden acaba bırakınca gelirmi hemen diye 😅
GuelGltkn mamyfat93 siz neden kullaniyordunuz ki ? bende plasenta previa var bebegin esi asagifa kanama engelemek icin kullaniyordum ben birakirsam kanama olur diye tedirgindim
Ozlemaliedy Ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Transver olmadan progestan iğneyle başladım hamile kaldıktan sonra 1 ay yine iğneyle devam ettim. Sonra hapa gećtim ve 31 haftalık olana kadar hap kullandım. Şimdi 35 haftalığım korkma bisey olmuyo canım bebek tam yerleşmişse ve risk yoksa doktor bırak diyor zaten merak etme
mamyfat93 GuelGltkn ilk gittiğimde kalp titmi yavaş diyerek verdi. Sonra 1 kerede az bi kanama geldi hastanede yattım ondan beri kullanıyorum
mamyfat93 espalp aynen canım doğacak gibi oldu banada :)) o his geçinceye kadar Doğum yapmam inşallah 😅