Kızlar merhaba bi önceki postumdan hatırlayanlar olabilir öncelikle eşim ve kayınvalidem inanılmaz düzeldiler eşim inanılmaz üstüme titriyor eski halleri kalmadı bende ise bulantılar kusmalar devam ama metpamide başladım dün itibariyle. Yaklaşık 17 gündür doktora gitmiyorduk dün hem ufak ağrılar hemde bebeğin sağlığı açısından gitmek istedik. Çok şükür bi problem çıkmadı. Ve cinsiyeti belli oldu ama net bişey demedi kıza benziyor dedi ayaklarını kırıp uyuyomuş doktora gttiğimizde kalp atışı 160 çıktı o kadar da çikolata yemiştim 🤷♀️ tabi kıza benziyor dediğinde ilk sorduğunda cinsiyeti için bilgi verdimi kendi doktorunuz dedi. bende evet tarama testinde kıza benziyor ama net bişi diyemem dedi bu doktorumun dediğini buna söyledim hemen hımmm çetin hocam dediyse foğru demiş kız dedi yüksek ihtimalle. Ben sadece şunu merak ediyorum 16 ncı haftadamı netleşir sizce sizdede erken cinsiyet tahmini sonra şaşırtıcı oldumu. (bu arada eşimde bende kızımız olsun çok istiyoduk çok şükür 🤲 değişebilirmi sizce!) he bu arada oğlumda olsa çok şükür hamd ederim Allahıma asla ayırmam sadece merak ediyorum 🤗🙈🤰