Merhaba kızlar bigün bende doğum hikayemi yazıcakmıyım acaba diyordum hep 😊 20. Haftadan itibaren gittiğimiz her muayenede bebemin suyunun az olduğu söyleniyordu bilmem faydası oldumu ama günde 3 lt su içmeye başladım ve bolca dinlendim . Arada ufak sorunlar olsada öyle böyle 33. Haftaya geldik devlet hastanesi suyumun alt sınırda olması sebebiyle yatışım yapıldı iki doz ciğer geliştirici yapıldı ve beklemeye başladık sabah akşam nst ve günde bir kere ultrasonla kontrol ediliyodum bebeğin kalp ritminin bozulmasını bekliyorlardı doğuma almak için bu aradada anne karnında kalabildiği kadar kalsın diye. Sonra ne olduysa senin suyun sınırda ama yinede seni taburcu ediyoruz bebeğin hareketlerini takip et eğer 3 saat hareket etmezse acile git dediler ( anlamadım yani Hareket etmezse bebeğim ölüncemi gidicem acile!) neyse beni böyle söyleyerek taburcu edince eşim çok panik oldu hemen özel bir hastaneye geldik ve bir doktor benim doğumumu kabul etti riske atmamamız gerektiğini söyledi 20 yıllık doktorum böyle bebeklerin ani ölümlerini cok gördüm bana sorarsanız alalım dedi bizde doktora güvendik ve 35-0 da sabah sezeryana alındım. Spinal sezeryan oldum ilk olarak en çok sondadan korkuyordum ama öyle korkulacak bişey değilmiş kızlar :) belimden iğne yapıldı ben cok heycanlıydım tedirgindim içimden bir ağlamak geliyordu iğne yapıldıktan sonra yattım önüme perde koydular bacaklarım ısınmaya başladı bir yandanda aşırı derecede midem bulandı bikaç kez öğürdüm kısa sürdü geçti. Sonra amelyata başladılar kısa bir zaman sonra bebeğimin sesini duydum🙏🏻Yavrum önce ağlayamadı sonra ortalığı inletti sarıp yanıma getirdiler yanağıma koydulae pamuk gibiydi bende ağlıyordum kızımda😣🙏🏻Sonra kızımı götürdüler solunum yetmezliği sebebi ile küveze alındı ve yaklaşık 10 gün kadar kalkcakmış. Canı sağ olsun ben beklerim onu bir an önce toparlanıp kızımın yanına gidicem emzirmeyi deniycem🙏🏻Şimdilik elektrikli pompa ile sağıyorum gönderiyorum kızıma inşallah tez zamanda şifa bulur ve evine gelir kuzum çok dua edin bize teyzeleri🙏🏻💕💕💕