titebouille Canannncan İlk başlarda böyle sabırsız olan anneleri görünce ne olacakki istediği zaman gelir nasıl olsa diyordum.. Ama inanın haftalar azaldıkça stres çoğalıyor. Bende aynı şeyleri diliyorum sizin için.. Hayırlı Geceler...
M-Ali 38+2 yim her gün squat 4000 adim papatya çayı hurma tarçın yerleri her gün çömelerek siliyorum yaptığım egzersizlerin haddi hesabı yok 2 tane erken doğumum var 36 haftada ama bu kız neler yaptıysam gelmedi 🤣🤣🤣 16 aylık oğlum var kucağımdan inmez o kadar yorumlamama rağmen yok anam diğerlerinde yatarak erken doğurdum 🤣🤣🤣 ne yaparsak yapak gelmiyor ha birde meryem ana Otu bile denedim okudum ettim suyunu içtim şancı verir dediler yok o da ise yaramadi 🤣🤣🤣
Daphne Oglusannesii Son zamanlarınız illaki zor geçiyordur. Ablam 40+5 te doğum yaptı sancısını bekledi normal doğum için. Doktoruna kalsa çoktan sezaryene alacaktı. Sabredin inşallah tez zamanda sancınız gelir ve doğurursunuz.
Oglusannesii Daphne Teşekkür ederim duanız için inşallah öyle olur inşallah ne doktora be kendi kararıma kalmadan gelir artık bebeğim bugünler öyle zor ki yaşamadan bilinmiyor 😖
[silindi] titebouille çevir kazı yanmasın, hem zamanında gelsin hem süreci hıZlandırayım nedir. Ayrıca kadıncağız çok da güzel ve faydanıza yönelik şeyler söylemiş ne bu ben her şeyi biliyorum tavırları ?
titebouille [silindi] Anlatmak istediğim şeyi anlamıyorsunuz bari yorum yapmayın. Açılma ne açılma ? Yavaş yavaş kendini belli eden sancılar vs vs.. hızlandırmak istediğim doğum günü değil o "süreç" iyi okuyun önce. Ayrıca size bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz demedim "nedir" de nedir size kalmamış doğru okuyun.Ben siz kendiniz istediğin gün "doğurtursunuz" lafına kızdım. Ayrıca size ne oluyor atlamayın ikili konuşmalara.
[silindi] Canannncan ya bence boşverin hanımefendi. Kadının biraz psikolojisi bozuk olmalı. Yoksa tavsiye niyetinde yaptığınız o güzel yoruma böyle tepki vermek için gerçekten sağlıklı olmamak gerekir🤦🏻♀️🤦🏻♀️
lilamom titebouille yol ufak agriyla falan olmuyor canim merk etme benim hem kanalda hemde o kadar agri cekmeme hala dogurmadim yani ayrica kendimihicbsyden sakinmadigim halde
Birkedibirbebek titebouille hayırlı hayır perine değil vajinaya zeytinyağı koyuyorlarmış pamukla falan