Aysen_10 Allah'a şükür ben kaynana yönünden şanslı olanlardanım. Eşim evde değil bir süre, yanımda kalıyor yemek ev işi onda arada bebekle de ilgileniyor rahat ediyorum onun sayesine.Yapma dedigimi de yapmaz anlaşıyoruz anne kız gibi olmasak da... Gerçi geçen kendi annem kaldı o daha çok karıştı işime sinir oldum.
Konya_gelini Keske gerçekten böyle sorunlarımız olmasa tek problemimiz çocuğumu nasıl düzgün yetistiririm endişesi olsa. Ama hamilelik hormonları üzerine kaynana sıkıntısı gerçekten çekilmiyor. İster istemez eve yansıo ve üzülüyosun. Yaa yapılan haksızlığı kabul etmiosun vs vs . Hele su sen bilmezsin tavırları insanı gercekten sinir ediyor.
Elininanasi Konya_gelini Allah pis kötü kaynanalarin kalbine insaf vicdan salsin Gelinleri ne hale getiryiyorlarki yazik kadinlar mecburen buraya yazirlar
Rapunzel2019 Çok şükür , bende şanslıyım, Pek karışmaz, çok yardımı dokunur.. Zaten bende kimsenin karışmasına izin vermem yapım öyle..
Loya06 Ben sadece kaynananın sorunlu olduğunu düşünmüyorum biz gelinlerde bazen abartabiliyoruz tabi istisnalar hariç 😂😂