Leyla9292 Brnsl aslında zaman geçiyor da bize zor geliyor vücut olarak rahat değiliz yani ben hiç değilim.
Leyla9292 Beyzanurlina kıyafet henüz almadım birşey kış sezonu kıyafetleri gelsin bi erken daha bence.
Brnsl Leyla9292 ben 1 aydır hissediyorum aslında ama bu hafta çok sert tekmelemeye başladı bazen hiç hareket Yok dediğiniz gibi bazen de deliriyor resmen 😍
Marinnn Nzlkca bence ihmal etmeyip doktoruna gorunmelisin bu haftalarda ki kanamalar plesentadan kaynakli olabiliyo
duyguyilmaz Masalseyhan Bana 21 demislerdi saglik ocagindan doktorum da 19dan itibaren gidip olabilirsin dedi:)
Denizmina Gizem835 bende yaşıyorum ama hergün degil yediklerimle alakalı oluyor cok salçalı yemekler tuketince yaşıyorum daha çok
Berrinsoygazi Benimde tam 21 haftalık yarın detaylıya giricem biraz korku heyecan var 🙈 3 gün öncede tetenoz aşısı vurundum oğlum olucak inş🙏😍
Berrinsoygazi kr1907 aynı makatta hareketini bende hissediyorum baya bi ,yarın dr gideceğim için sorucam ,kolu yada bacağımı dedi size doktorunuz
kr1907 Berrinsoygazi Berrinsoygazi yani ben geçen hafta ultrasona grince duruşu makat dedi bende birşey sormadım hiç kolumu bacağımı hiç aklıma gelmedi siz sorarsanız merak ettim yazın olur mu yarın☺️
Narinarslan @@20+5 ben de.. erkek bebişimiz olucak nasipse.. tetanoz yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum açıkçası.. o aşı birçok insanı mahvediyor. Aşıları araştırın derim ben
Gmzli21 Leyla9292 bende 21+1im prensesimizi bekliyoruz hayirla Saglikla insallah 🙏🥰 31 aralik gözüküyor dogum tabi o ne zaman gelmek isterse☺️
Crn321 Leyla9292 benim hem prensim hemde prensesim olcak Allah izin verirse 21. Haftadayım ama düsük tehlikem var rahim acılması yasadım amlyt oldum doguma kadar kalkmıcakskn dedi doktor 😔
NihanMine Leyla9292 21+3 üz bizde 31 Aralık 1 Ocak gibi görünüyor tahmini tarih 😍 tosbikim kız ♥️ Sağlıkla gelsinler inşallah ♥️♥️😔
Leyla9292 NihanMine âmin inşalla. Sezeryan olacağım için iki hafta daha erken olacak şuan 21+5 oldum..geçsin günler biran önce şimdi böyle ise son haftalar nasıl olur ben vücut olarak hiç rahat değilim. Üçüncü gebeliğim oldum olası hiç sevmedim.