Leyla9292 Selam anneler aralık sonu doğum yapacaklar prens mı bekliyorsunuz?yoksa güzeller güzeli bir prenses mi?🤔💙ben 21+1deyim prens im olacak inşalla aralık sonu sezeryan olacam.büyük bir ihtimal. Hayırlısı ile🌹❤🌷🤗
Masalseyhan Leyla9292 bizde 22 olduk oglusumlaa 😊 16 ile 23 aralik arasi dedi doktorumuz 😊😊 insallah hepimiz bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz 😍🙏👼🏼
TazecikAnne22 Leyla9292 Masalseyhan Bende 22+2deyim küçük paşamla 🤗 20 aralık görünüyor tahmini doğum bakalım inşallah 😊 Tetenoz da vuruldum ayrıntılıyı da yaptırdık çok şükür 😊 sıradakiler gelsin 😂 Bu hamilelik insanı hastaneye ne çok bağlıyor yaa 😊
duyguyilmaz 20+4 prensesimiz olacak insallah🙏 Suan sirada tetenoz ve detayli var. Asilarinizi oldunuz mu kizlar?
Leyla9292 duyguyilmaz yarın gidip tetanoz olacam ayrıntılı içinde eylül e gün verdi doktorumuz devlete.
Masalseyhan duyguyilmaz canim tetanoz ne zman olunur blmyorm onu saglik ocagina sorcam 22 haftamdayim.. ayrintili icinde gidicem devlete onuda ogrenicem bakalm😊
Brnsl Leyla9292 ben de öyle bir an evvel kızıma kavuşmak istiyorum Allah’ın izniyle. Cok tekmeliyor artık sizin de öyle mi acaba.
Nur_elif Masalseyhan tetonoz bu haftalarında yapılıyor geç değil detaylı da 24. Haftaya kadar yapılıyor
duyguyilmaz Masalseyhan Bana 21 demislerdi saglik ocagindan doktorum da 19dan itibaren gidip olabilirsin dedi:)
Cansu85 Masalseyhan tetenozu 18 haftadan itibaren yapıyorlarda. Detaylı ultrason için 18-23 hafta arasında yapıyorlar. Devlette yaptırmak için 1 ay önceden falan randevu almaya çalışmak lazım, özeldede 250 tl den başlıyor fiyatları 600 e kadar bakan perinatolog var.
Nur_elif Bizde 22+5 olduk oğlumla Aralık 15 gibi görünüyor benim ikinci gebeliğim sezaryen olucam nasipse
Leyla9292 TazecikAnne22 evet yaa sürekli mecbur bir ayağımız hastahane de rabbim sağlıkla dogmalarını nasip etsin.
Nzlkca Leyla9292 21+4 günlük hamileyim bendr😊 Allahın izniyle prensim olacak 😊 19+3 günlük hamileyken tetanoz aşımı oldum. Bebeğin hareketlerini hissetmek önemliymiş yapılırken 😊 Haftayada detaylım var. Doğum 25 aralık gözüküyor ama şekli henüz belli değil 😊
12345678 Nzlkca merhabalar normal doğum mu olcak sezeryan mı? Benim de 21+4 üz ama benim doktorum 11 ocak diyor hep merak ettim o yüzden sordum🤗
lifewater87 Marinnn 21+4 üz biz de hep beklemek hep sabır ikinci oğlum olacak nasipse tetenoz 1.si olduk detaylı da atlattik ay sonu doktor kontrolu var
Nzlkca Leyla9292 Marinnn lifewater87 kızlar bugün açık kahverengi akıntım oldu. Az bir akıntı. Bebeğiminde hareketlerini hissediyorum neden olmuş olabilir?