Ee_hh Bugün gidip beta hcg testi yaptım ve 0,100 çıktı değerim böyle olupta sonradan test yaptırıpta yükseldiğini öğrenen anneler bana cevap verebilirmi lütfen
Kumsalinannesii Ee_hh canım dusuk ihtimal ama adet görmezsen iki hafta sonra kan ver bisey varsa mutlaka çıkar benim geç döllenme oldu iki kere 12 gün sonra çıkmıştı. Yoksa ilaç kullanırsın adet gormek için 😉
Silangulenyuzlu Ee_hh Benim 181,900 çıktı senden 81 fazlaymış 3 buçuk hafta hamile olduğumu öğrendim muhtemelen hamilesindir ama testler tam yanıt veremiyordur tam yerleşmemiş olabilir
Deletedmom00313 Ee_hh benimde 1.20 çıktı bende bugün yaptırdım 7.8.9 yumurtlama gördüm 10. Çatlamaydı dedim varsa çıkar ama çıkmadı adete 12 gün var hala günleri değerlendirmeye devam ediyorum ve ikinciye yumurtluyorum
Melike37 Ee_hh canım yukselmıyor ben kürtaj oldukta sonra her kan testımde 0.100 çıkıyordu yoktu yanı ovulasyon yap ben bu ay onun sayesınde hamıle kaldm canım
Umut___Umut Deletedmom00313 artık deyerlendirme hamilesin. Bekle artıcak 2 gün sonra yine baktır deyerine
Deletedmom00313 Ee_hh hayır anlayamıyorum malesef ama bazı kadınlar kasık ağrısı ve şeffaf uzayan bi akıntıyla yumurtlama döneminde olduklarını anlayabiliyorlar
Paresss Deletedmom00313 Ben anlıyorum su gibş akıntım oluyor o zaman yumurtluyorum diyorum .Sonrasında da kasıklarımda ağrı oluyor ve çatladığını anlıyorum.Bu ay su gibi oldu çamaşırım anladım ama kasık ağrım olmadı.Haziranda kürtaj oldum korunmadım bu ay ama regli günümü bilmiyorum kürtajdan sonra düzensizlik oluyormuş bekliyorum bakalım ne zaman hasta olacağım.
MerveNural Umut___Umut nasill boyle net konusabiliyorsunuzz insanlarin duygularinin hic mi onemi yok ya ayip o degerin uzeridnen umut verilir mi yaa
Ecemsbaby Ee_hh beeenim öyle oldu canım kontrolde doktor bir betahcg bakalım demişti olur dedim. 0.100 çıktı negatif yani olsa da birşey demek için erken yok görünüyor şuan dedi. Tamam dedik işte 6 gün sonra içime sinmedi kan verdim yükseldiğini gördük 203 gibi birşeydi sanırım çok şaşırmıştım şuan 14.haftama girdim