Nani926 Kızlar 31 haftalık hamileyim.Henüz,çatı müayenesi olmadım.Nasıl oluyor o? İlk gebeliğim olduğu için bilmiyorum.Acılı bir şey mi? Çok korkuyorum😔
semaozakdag Nani926 ben de ilk kez geçen hafta oldum canım 37.haftada olunuyor şuan senin için erken zaten ama korkuttukları gibi değil sadece kendimi biraz kastım utandıgımdan yoksa abartılacak bir şey değilmiş gerçekten 2 dk bile sürmüyor derin nefes al ve kendini kasma herkes korkutmuştu beni de yok kanama oluyor bilmem ne diye kanama da olmadı boşuna tedirgin olmuşum insanlar her şeyi çok büyütüyorlar 🙄
Hamileanneler_25 Nani926 daha erken şuan senin için 37 haftalar da anca yaparlar çatı muayenesi alttan bakıp iki parmak sokup bakıyorlar canım kendini kasmadgn sürece acımıyor 5 saniyelik bisey zaten sıkma kendini bisey olmaz hic acımıyor
Nani926 semaozakdag ya onu dışdan mı müayene ediyorlar ben onu anlamıyorum? Ben ayıptır söylemesi,altdan baktırmadım doktoruma hiç bir şeyde.İlk bebeğimi kaybettiğimde bile anesteziyle aldılar kalıntılarınl😔çok korkuyorum
semaozakdag Nani926 alttan muayene ediyor Canım parmağını sokuyor onu da yapması gerek normal Doğuma çatın müsait mi değil mi diye başka türlü anlayamıyor doktorlar ama İnan bana kendini kasmazsan çabucak geçiyor 2 dk bile sürmüyor zaten hiç abartıldığı gibi bir şey değil yani
Nani926 semaozakdag ya bana öyle anlatdılar ki çok korktum stress yaptım.Allah senden razı olsun bacım🤲
Nani926 Hamileanneler_25 inşallah o haftalarda gelse artik🤲Bilgin için teşekkür ederim bacım.Bana başka bişeyle bakılıyo denmişti o yüzden korkmuştum valla😁
Hamileanneler_25 Nani926 gelir gelir bisey kalmamış sağlıkla kavuşmak nasip olsun sizi boşuna korkutmuşlar hekdesin her dediğine de bakmayn ☺️