Dilarataskent Kızlar aşırı derecede artmaya başladı sağ kalçama vuran bir ağrı vardı ama kramp sanki bi anda kalıyorum öyle neyden olabilir bu
Sevdaoyku Dilarataskent Bende de oluyorum canim 14. Haftamdayım. Magnezyum veriyor diyorlar doktor. Ama normalmiş korkma olabiliyormuş hamilelikte
Gulhan12 Dilarataskent aynı dert bende de var, fıtık olduğundan çok ayakta kaldığımda iş yapığımda kalçam kasılıyor üstüne oturamıyorım bile😓
Evinanne Dilarataskent ayy bende aynı durumdayım yatarken sağ sola bile dönerken ağrı oluyo magnezyum verdi doktor ama içemiyorum midem bulanıyo ondan da 🤷🏻♀️
PnrGg Dilarataskent bende de oluyor o ağrı çok kötü bişey ya ama Allahtan uzun sürmüyor yarım saat sürüyor geçiyor. Doktora sordum süt yoğurt tüket dedi başka bişey demedi😕
Dilarataskent Prens12_annesi bende 37. Haftamdayım bu bir haftadır yaşıyorum ama cok agrılıymıs kal geliyor oynayamıyorum
Dilarataskent Gulhan12 ay aynısı. Geçermi acaba bu sanki felç geliyo bi an bacagıma oynatamıyorum sancıdan
deletedmom9494 Dilarataskent bende 35 haftamdayım benimde son iki haftadır var yataktan zor dönüyorum
Gulhan12 Dilarataskent Magnezyum kullanıyo musun canım o biraz fayda ediyor, ben cuma doğum var sezeryanla inşallah doğumdan sonra geçer🙏
Dilarataskent Evinanne ben bitirdim ama hiçbir işe yaramadı ya hatta kalça krampı yoktu o da arttı şaka gibi
Evinanne Dilarataskent vallahi aynen öyle çok zor bi durum ağrı desen ağrı değil eşim masaj yapayım diyo ama geçmiyo ki allah yardım etsin daha yolun yarısındayım ben🥴