Suheyla19A Kızlar 7+1 haftaligim 6 haftadan beri yemek kokusuna tahammül edemiyorum yani sacma gelebilir ama hazirliyamiyorum başkası hazirlarsa gayet guzel yiyip içebiliyorum kendim yaparken rahatsiz oluyorum normal mi
azizeguneyy Suheyla19A bende ilk haftalarda mutfağa giremiyordum anca eşim hazırlıyordu öyle yiyordum yemek
sevval55 Suheyla19A o bende 12-13 haftalarda oldu canım kahvaltı hazırlayana kadar on kere ayılıp bayılıyodum yumurta kırsrken bile midem bulanıyodu goruntusune. O ara hep kayınvalidemde yedik simdi iyiyim💕
Rbs111 Suheyla19A ilk haftalarımda buz dolabını açamıyordum tülbent ile yemek servisi yapıyordum geçti ama 3-4 hafta sürdü 😞
MCY Normal herkesin hamileliği birbirini tutmaz canım bende bugün 7+0 oldum ama koku hassasiyetim olmadı hiç yemek yaptım sıkıntı olmadı
MCY İnşaAllah canım tatlı dertler bunlar Rabbim kötü dertler göstermesin hiç birimize inşaAllah 🦋Suheyla19A
Suheyla19A sevval55 bende hep annemdeyim yaa artik daha fazla yük olmak istemiyorum bide kimse bilmiyor hamile oldugumu