El_mu Elfsrkn sagol canım fikrim aynende boyle birde baktım 1.500₺ sıfırı neden alayım ki buda sıfır 😄
Elfsrkn El_mu aynen öyle ben almayı bile düşünmüyorum 😂 çok ihtiyacım olursa alacağım duruma göre, senin Doğum ne zaman canım
Elfsrkn El_mu benim de Eylül sonu Ekim başı gibi daha hastaneye gitmedim kendi tahminimce işte canım. 32 haftalık şimdi.
Prens12_annesi Ya be kışın dogum yapcam allah'ın izniyle bebek arabasını alıyımı yoksa yaza giriştemi alıyım çok kararsız kaldım 🤔🤔
Beklenenan El_mu aynisinin gold olani var bendede canım. Markası wellgro q3 😁 güle güle kullanın insallah
Sultandey El_mu parasını düşünerek akıllı bir şekilde kullanan insanları hep takdir ediyorum çok güzelmiş güle güle kullanın bende oğluma letgodan aldım gayette memnunum 😉
El_mu Sultandey Kesinlikle fikrinize katılıyorum hem herşey o kadar pahallıyken bilmiyorum tonla para dökmeye gerek yok aynısını yarıdan daha az fıyata aldım sıfır alacagım paramda elbisesine kaldı mesela 😊
Beklenenan El_mu yok canim aynisi ya inceledim benimkiyle ayni yani. Yazdigim modele sende bak bi netten bi farkliligi var mi bide sen bak😀