_Merius_ solennn valla varsa söylesin elinden su içelim ben çok özledim uyumayı her gece 2 buçuk gibi uyuyorum en geç 5 te uyanıyorum 😔
_Merius_ online_mom oooo aramıza hoşgeldin canım 28. Haftanız bugün bitti 😂 işte 12. Haftadan beri uyucaz diye umit ederek yatıyoruz 😂😂😜😜
online_mom _Merius_ hoşbulduk 🤗 ablam dıyo zaten bunlar ıyı gunlerın sen uykuyu ılerleyen zamanalarda gör diye 😂😂🙏
Toparlangeliyosun Serap_23 çok sıkılıyorum hem gündüzleri hem geceleri vakit geçmiyor 28. Haftadayız 🥰 sürekli bir şeyler araştırmak istiyorum ama yetişemiyorum hem dogduktan sonra bakımı hem ihtiyaçları her anımız kıymetli sanırım
Kokosanne Prens12_annesi Ben doğduğunda 2 saatte bir anne sütü almazsa sarılık oluyor diye duymuştum ☺️
Kokosanne Haftadayım her gece mide yanmasından bende uyuyamıyorum 🙈 Şimdiden böyleyse ileriki haftaları düşünemiyorum 😀
Kokosanne Prens12_annesi Benimde ilk tecrübem olacak inşallah ama çevremde çok çocuklu arkadaşım olduğundan öğreniyorum yavaş yavaş ☺️
BirerS Kokosanne adetim 3 gün geçikti 4 gündeyim beta ilk gün çıkmadı ama geç döllenme olabileceği söylendi mide bulantısı baş dönmesi sıcak basması var rahatsız oluyorum ne yapacagım bilmiyorum