Busramerve Hndnhndn hatta sana şöyle söyleyim ben 5. haftaya yani öğrenene kadar günde yarım saat ip atladım, hamama gittim, diyetteydim ve her gün ananas yedim. Ama çok şükür hiçbir şey olmadı. Sağlıklı olup olmadığını gerekli testleri yapmadan bilemezler.
Sumeyye_g Hndnhndn benim bi hastanede tanıştığım bi arkadaşım 2 ay sonra öğrenmiş öncesinde grip ilaçları kullanmış adet sancısı gibi sancısı olmuş ağrı kesiciler içmiş ve şuan bebeği 2 yaşında şükür sağlıklı herşey rabbimden bol bol dua et inşallah rabbim sabada sağlıklı evlat nasip eder
Medine_1992 Bu nasıl doktor ya bende hamile kaldıpım ayda öncesinde 3 tane mide ilacı kullanıyordum hergğn 5 haftada öğrendim ve doktor zararı olmaz içimi ferah tut dedi bu nasıl yüzde elli diyor saka gibi
12_yil_sonra Hndnhndn canım geçmiş olsun Ankara’da isen özgür deren var cinnahta özel muayenehanesi var . 800₺ muayene ücreti ama çok iyi bir perinayoloji uzmanı . Bir git derim ben
Dilanckr62 Hndnhndn böyle birşey yapmanı tavsiye etmem farklı bir doktora gözük bence hamile olduğumu bende bilmiyorken aşırı kasık ağrısı ile gittim idrar yolu enfeksiyonu denildi ve en yüksek dozda iğneler mantar ilaçları haplar bir sürü şey kullandım ve ilaçlar bitince hamile olduğumu öğrendim apar topar hastaneye gittim söylenilen şey eğer etki yaparsa çocukta zaten düşük yaparsın eğer düşük gerçekleşmez ise ilaçlar herhangi bir etki etmemiştir dedi doktorum . Bu kadar emin konuşması yanlış bence hamile bir kadına farklı bir doktora görün
Celins_ Hndnhndn ablam bebeğini 16.haftada öğrendi ve o güne kadar içmediği hap antibiyotik kalmamıştı. Diş ağrısı yüzünden en ağırlarını içti. 18 gün önce yeğenim çok sağlıklı bi şekilde doğdu. Icini ferah tut Rabbim ol dedikten sonra yaşa dedikten sonra hic bişey engel olamiyor.
Hndnhndn Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürlerr yardımlarınız içinde. 1 2 doktora daha görüneceğiz. Ali İpek hocayı önerdiler o çok iyiymiş. Bakalım inşallah bu hoca yanılmıştır. Hepinizden Allah razı olsun.