Zeyzeykrt Ayce09 bende başka bi dr. Gittim 15 haftalık iken %51 kız gibi %49 erkek dedi. Benimde bi kızım var tabi önce sağlık ama insan merak ediyor ilk çocukça böyle merak etmiyor insan sanki
Ayce09 Zeyzeykrt valla ben çok merak ediyorum ki canım gittim kendi doktorumdan sonra 2 farklı doktora 2 gün üst üstte gittm biri erkek dedi ama eşim psikolojik baskı yaptı iyi baksın diye 😂 diğeri kız dedi ilk gebeliğim bende çok merak ediyorum kendi doktorum bacak arası boş dedi sen hatırlıyomusun sana böyle bişey demiş miydi yada göstermişmiydi
Berdogan 2016 da kızım için iki teste gitmiştim devlet hastanesine oradaki dr cinsiyet için çok erken ama kemik yapısı kıza benziyor dedi ben sormamıştım ve kızım oldu.suan gene hamileyim gene kızım olacak ama ikili testte öğrenmedik
Zeyzeykrt Ayce09 bana da bacak arası boş ama şimdi doğsa inan hiç biryeri belli değil dedi bu yüzden deneyimlerime dayanarak %51 kız olacak diyebilirim dedi ama benim gibi olup 20 ci haftada netleşen arkadaşlarım var erkek
Ayce09 Zeyzeykrt ben hep erkek hissettim bakalım gitmek istiyorum ama tekrar daha 1 hafta olmadı ultrasona gireli bide 4 kez girmiş oldum bu hafta beklicem mecbur ama kendi doktorum kesin kız dedi bana değişicekmi bilmiyorum
Zeyzeykrt Ayce09 bizde bu hafta 20 hafta kontrolümüz var aradan 5 hafta geçti sabırsızlıkla bekliyoruz
38Prens38 Bahar33 bende 2li testde ögrendm erkek dedi sonra 13.haftada kız dediler ama sonrası hep erkek dediler detaylıda erkek dendi
Akademisyenanne laboratuvarbebegi1 evet? Bebek cinsiyetini gostermeye uygun pozisyondaysa ogrenirsiniz cinsiyetini. Sonucta tarama testinin ilk etabinda ultrasona giriyorsunuz.