Tgba5656_ 12+4 haftalık olduk ve şuan sırtüstü uzanırken hareketleri hissettim sanki acaba bu haftalarda hareket hissedilebilir mi cok merak ediyorum
Serce Tgba5656_ kişiden kişiye değişir ama hissetmen çok zor bağırsak hareketleri de olabilir 18-22 haftalar arası ilk hissediliyor bende 19. Haftamda çok küçük hissetmiştim
deletedmom9494 Tgba5656_ sırt üstü yatmayı bırakmanız lazım bir yerde okumuştum bebek oksijensiz kaldığı için hareket ediyormuş sol tarafa yatmaya alıştırmalısınız kendinizi
Blackcloud Bünyeden bünyeye değişir kimisi erken kimisi gec hisseder olmaz diye bişi yok olabilir😊Ne mutlu sana öyleyse😃
Badevehande Bebeğinizın kasları gelişmemiş olduğu için kendi kas seyirmeniz pıt pıt bebek hareketleriyle karışıyor bende o haftalarda hissettim demiştim ama biyolojik olarak imkansızmış😊 ama 17+5 den beri düzenli gittikçe kuvvetleniyor canım az kalmış😊
Sevim_13 Tgba5656_ canım kemik oluşumu 13. Hafta civari oluyo biraz zor olabilir benim 2. Gebeliğim 15. Haftam daha dokunma bile hissetmedim gaz oluyo bende genelde ama anlıyorum