Minikkalbimm seyma281015 Allah sağlıkla hayırla kucağına aldırsın evladını iki evladınla mutlu ol inşallah 🌹❤️
seyma281015 Glydn Efeninannesi0744 deletedmom309 Yardimcianne Hamileanneler_25 Minikkalbimm Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Oo bu kadar insanın duasıyla girdim mi güle oynaya çıkarım inşallahh💪🏽
seyma281015 Saat 3 buçuk 🤭 uyuyamıyorummm 🥺 Doğum yapacağın günü bilmek hiç iyi değilmiş valla, normal Doğumda başına ne zaman ne gelecek hiç bilmiyorsun en güzeli 😂 (kontrole diye gidip doğurmuştum) 🤭
Merve seyma281015 oy sağlıkla kavuşmak nasip olsun. Bende hiç ameliyat olmamıştım ama 11 gün oldu bile doğum yapalı. Dünyanın ennnn muhteşem olayı. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Deletedmom3 seyma281015 allah yardimcin olsun canim dilerim cok guzel hatirlayacagin bir dogum olur 💜
seyma281015 Doğum yaptım çok şükür kızlar.. çok memnun kaldığımı söyleyemicem ben.. fikrim değişmedi normal Doğum daha güzeldi 😟 ağrım var ayağa kaldıracaklar 2 saat sonra nasıl kalkacağım bilemiyorum. Rabbime hamdolsun darısı sizlerin başına ❣️
Glydn seyma281015 oh çok şükür 😊 gözünüz aydın sağlıkla büyütün🌹 geçmiş olsun bu arada inşallah çabucak ayağa kalkıp toparlarsınız da😊