Aylarca gebelik için bekledim. Yeri geldi postlarımla sizi sıktım bunalttım . Affola . Biliyorum biraz abarttım ama iki bebeğimin kalbini dinleyip kaybeden bir anne olarak gerçekten çok istiyordum ikinci evladımı ve rabbime bin şükür bir melek daha gönderdi bana. İnşallah bu yavrumu sağ Salim bağışlar bana . Sadece şunu belirtmek isterim . Her zaman rabbimden en hayırlısını istedim. Dilimden duayı eksik etmedim . Az önce bir muska sordum düşük önlemek için bir dua üzerinde taşı diyorlar . Size danıştım naçizane . Ama maalesef ki yine bir sürü olumsuz yorumlar aldım . Gerçekten dün okadar mutluluğuma destek oldunuz ki Allah razı olsun hepinizden . Bi o kadar da kötü yorum yapanlar incitti beni. Rabbim eşime bana kaanıma sağlık versin . Karnımdaki meleğimi de sağlıklı bir şekilde kavuştursun bizlere . Namazımın ardından bu grupta bebek bekleyen herkes için dua ettim . Dilerim rabbim bekleyen herkese meleğini en hayırlı zamanda sağlıklı şekilde nasip etsin. Bir süre gruptan ayrı kalmak iyi olacak sanırım. Her şey için sağolun hayırlı geceler 🙋♀️