EngucluAnne 15 haftalığım 2 gündür gribim bugünde aşırı boğaz agrım başladı oysaki dün acile gitmiştim şuan uyuyamıyorum ağrısından bal limon sicak sut çorba herşeyi denedim sinirimden ağlıyorum artık 😔
Sevvaldal EngucluAnne ıhlamur kaynatıp içine, karabiber, bal, limon koyun. Bana çok iyi geliyordu. Geçmiş olsun🙏🙏🙏
Mom72626 EngucluAnne canım sıcak suya bal koy çubuk tarçın koy ve limon sık yatana kadar 2 bardak iç ama ılık olsun. Yanmasını ağrısını alıyor
sebnemrah EngucluAnne Canim yutak kismina dogru agri varsa trioidlerine baktirmanda fayda var bazen trioid iltihaplanmasibi bademciklerle karistirabiliyorlar ozellikle bakilmasi lazim cok gecmis olsun insallah hemen gecer baba dr tanflex sprey vermisti en azindan rahatlatiyordu
EngucluAnne Sevvaldal şuan ıhlamur yok evde maalesef bana şuan iyi gelen bişey olması lazım uyuyamuyorum ve uyuyamadıkça kendi kendime sinirleniyorum :(
EngucluAnne Oz_lem09 şuan aynen dediklerini yaptım 2 saattir tülbent var boğazımda tuzlu su ile gargarayi da şimdi yaptım umarım etkisi olur
Mom72626 EngucluAnne o zaman toz tarçını bir kasenin içine macun şekilde olacak limon sık içine bal ve toz zencefili karıştır bir tatlı kaşığı ağzında tut ve yut canım
Yigitaras EngucluAnne ah kuzum kaç gündür bende çekiyorum. Çok zor . Hele bu sıcaklarda . Acile gittim ama hiç bi şekild e ilaç vermedi . Sadece parol dedi . Sende dene . Umarım geçer