Ozbill28 henüz doğum yapmadım ama çatı muayenesi oldum. Vajinismusu tam olarak yenebilmiş değildim pskolojik destek aldım ilişki öncesinde doktorun önerdiği telkinleri yaptığımda başarılı olabiliyordum. Hamileliğimi yeni öğrendiğimde kanamam oldu vajinal ultrasonla bakmak istediklerinde acil doktorlarıyla kavga ettiğimi biliyorum. Sinir krizleri ağlamalar siz de belki yaşadınız (inşallah yaşamamışsınızdır). 35.haftamda gittim doktora çatı muayenesi yapıcaz dedi bana içten bi titreme geldi. Dedim böyle böyle bana yardımcı olun normal doğum yapmak istiyorum. Ben seni beklicem hazır olduğunda söyle dedi. Yaptığı şeyleri sesli olarak söyledi konuştu o sırada benimle. Çatı muayenesi bittiğinde bu kadar mıydı diye sordum teşekkür ettim çıkarken hatta.. normal doğum yapabilirsin vajinismusu nerdeyse yenmişsin dedi beni öyle mutlu etti ki. Sonuç ne olur bilmem ama o odadan çıkarken bi zafer çığlığı atmak istedim muayene olabildiğim için 😂 çok uzun oldu ama elimden geldiğinde bu çatı konusunda mesajlara cevap vermek istiyorum. Nolur korkmayın, korkmayalım. İnsanlar bu ilişki konusunu sokakta yolun ortasında bile yapabiliyorsa biz de bi şekilde yapabiliriz.