Minnaksercecik MerveErvaKiraz Ah sorma cnm geçmiyor illet şey su içiyorum sıcak tutuyorum temiz de duruyorum günlük ped kullanıyorum çamaşır dayanmıyor
MerveErvaKiraz Nurcngel 31 haftaligim doktor fitil ve bi ilac verdi bir hafta kullanip kontrole gidecegim tekrar bol su da içiyorum ama
MerveErvaKiraz Minnaksercecik aynen benim de öyle bi anda oldu gece sabaha kadar 10 dakikaya bi tuvalate gittm yanma aci oldu bide kan geldi idrarla birlikte ertesi gun doktra gittm enfeksiyon var dedi smdi yanma ve sık idrara gitme sikayetim yok hala fitil e devam ediyorum insallah gecer doktr bi an once onlemini almamiz lazim yoksa erkn doguma neden olabilir dedi
shdemir Minnaksercecik Benimde var hamileligimden öncede vardi canim. Doktorumda ebede günlük ped kullanmamamı söyledi. Mikrobu daha cok biriktirip rahimle temas ettiriyomus enfeksiyonu artiriyomus. Akinti da oldugu icin pecete kullanmaya basladim ben zaten surekli lavaboya gittigim icin her seferinde degistiriyorum. Bide günde 3 lt su. Faydasını gördüm
Minnaksercecik shdemir su içiyorum cnm ay o zaman kullanmayım bende lavaboya gidiyorum sürekli bir ara gelmiyor sonra tekrar 🤔
Elissaaa 2 adet üromisin kullandım beraberinde günde 3,5 lt su geçmedi.Doktor bu sefer klomoks 1000 mg verdi 1 tanede fitil.Yine suyu fazla içmeye devam tabi.Şu ana kadar kullandığım hiçbir antibiyotik fayda etmedi.Ne yapacağımı şaşırdım artık gitmiyor😞