yagmurkiz elifliyaseis bırdakiler yedik bişey olmadı dese doktorunu ezip yivek misin. Çok tehlikeli tabi sen bilirsin. Doktorun bile ikna edememiş ki burda destek arıon kendine
Xeze elifliyaseis tehlikeli, yememen daha iyi. Dipte ve pis yerlerde olur. Ağır metal bulundurur. Ben de hep diyorum bi doğurayım yiyecem hemen, çok severim.
Ozgemlym elifliyaseis dayanamayıp sadece 1 tane yedim :( ama her gördüğümde içim gidiyor eşim dalgıç bazen kendisi çıkartıyor yapıyoruz ama hamile kaldığımdan beri yapamıyoruz da artık :(
Deletedmom2224 elifliyaseis neden yemek ismini paylaşıyorsunuz ki ! Doktor yasak dediyse yasaktır çok zararlı bir şey belki sigaradan bile. Içindeki cıva bebekte kalıtsal rahatsızlıklara sebebiyet verebilir ve mikropları da cabası
Karakurt İlk oğlumda çok aşerenim ve yedim abartmamak şartıyla ve güvenilir yerden alarak Allah’a şükür hiçbir sorunu yok 13 haftalık hamıleyim aynı aşereni bunda da oldu 2 kere yedim bi daha yemicem diye kendıme şart koyuyorum bakalım inş bAşarırım
Benimucizem Bende 7.ayda yedim yasak evet doktor midye, kalamar, karides hepsi yasak dedi ama ben hepsinin tadına baktım. Tadabilirsiniz dedi dr
MrsAkkurt elifliyaseis Bende yedim midye kokoreç vs bir çok şey yedim canım çekti tadına baktım abartmadim sürekli yediğimiz gıdalarda çokta masum değil şahsen o yüzden çok abartmadan tadına bakılabilir diye düşünüyorum
Deletedmom0034 Ayyy yasak olduğunu zararlı olduğunu bilmiyodum 🤭 Benimde canım çok çekmişti bi iki tane yemiştim. Bende günah diye yemiyordum
elifliyaseis Supermommy bilmeyen insanlar bile varmıs bilmeden yiyen belkide iyilik tapmısımdır konusmalarına dikkat et
Supermommy elifliyaseis gayet dıkkat edıyorum sen merak etme yemek ısteyen doktoruna sorar bılgı edınır onlar soyluyo zaten gayette ınsanlarım cogu yemenın yasak oldugunu yazmıs bagıra bagıra baslıga yazmanın ne anlamı var midyeeee dıye
elifliyaseis Supermommy sen elinde telefon herseye lafmı yetiştiriyorsun anlamadım her baslığın altında insanları sinir edicek cümlelerin var rahatsız oluyorsan gec girip yazma
Turkolog elifliyaseis ah ben doğurayım ilk işim midyeciye gitmek.. çok canım çekiyor ama mümkün değil yemem yani. Midye faydasız maalesef..
Terziterazi elifliyaseis valla benim de çok canım çekti bi ara yıllar önce bırakmıştım ama malum belli bebeği düşünmek gerekli enfeksiyon vs Allah korusun mikroplar ile beslenen bir hayvan 😣
Filizak elifliyaseis ben de çok severim ama yemedim 32. Haftadayım dogurduktan sonra da belli bir süre yemesek daha iyi emziricez çünkü tadı çok güzel olsa da agır metal olduğu bir gerçek