Zeynepyavuzz Kızlar bebeğimin kıyafetlerini yıkayacağım ilk defa ama ne ile yıkayacağım bilmiyorum . Hangi markayı önerirsiniz ? Sıvı deterjan mı yoksa toz mu ?
ftmhmt_6 Zeynepyavuzz hacı Şakir granül sabun öneririm Kızımda da aynısını kullandım şimdi oğlumun çamaşırlarını da aynısını aldım
Kirmiziigelin Zeynepyavuzz ben daha yıkamadım ama minoris in deterjanını aldım ablam kullanıyor çok memlun 1 kapakla yıkıyor bir makine camasırı
Hnsa Zeynepyavuzz ben tavsiyeler üzerine etimaden boron deterjan aldım onunla yıkayacağım. Doğal olduğu için özellikle bebek kıyafetlerinde çok öneriliyor. Yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum bi çok zararı varmış bu zamana kadar kendi çamaşırlarımıza bile kullanmamız sakıncalıymış bebeğe zararını düşünemiyorum.
Mlssa Zeynepyavuzz Dalan Roxy..Yumuşatıcı kullanmayacaktım ama Bingo Kuzumun kokusunu kullandım ilk yıkama olduğu için.Yumuşatıcı kullanıp kullanmamak size kalmış ama dalan deterjandan memnun kaldım 👍🏻
Zeynepyavuzz ftmhmt_6 granül dediğiniz toz halinde olan mı oluyor ? Bir de yumuşatıcı olarak ne kullanıyorsunuz ?
Deletedmom0034 Yumuşatıcı cilt kanseri yapıyormuş. Ben kullanmadım. Bide bu sabun tozları var ya dalinin falan onlardan kullanabilirsiniz bende onlardan almayı düşünüyorum
Zeynepyavuzz Deletedmom0034 ya Toz deterjanı da kalıntı bırakıyor diyorlar kararsız kaldım . Sıvı deterjanları acaba nasıl dalinin makina içim uygun mu ?
Deletedmom0034 Caydemir aa boron kullanılabiliyor mu bebek kıyafetlerinde? Bende boron kullanıyorum o zaman onla devam edebilirim. Gerçekten güzel temizliyor
ZAB Ben kalıp hacı şakiri rendeledim, sonra sıcak suda erittim bidona koydum sıvı deterjan yaptım 😂 ama henüz denemedim eylülün ortası gibi denicem ve hiç bir fikrim yok şuanlık sıvı el sabunu olarak kullanıyorum 😄
GuelGltkn Zeynepyavuzz ben hem sivi hem granül aldim denemek icin granül hic begenmedim suyla karistirio makinein gözüne koymama ragmen giysilerde kalinti kaldi totu az koydum extra durulama yaptim ama beyaz sabun izleri kaldi onun icin sadece sivi sabun kullancam
derinmilatuncay Zeynepyavuzz hacı şakir granül alın kalıntı bırakmıyor olaki bıraktı ekstra durulama yapın mis gibi hemde çok güvenilir