Merdural_2607 Her hamile de suyun gelmesi farkedilir mi kimisinde çok gelip farkedildiğini ama kimisinde de farkedildiğini o derece az geldiğini duydum ve suyum gelirde farketmem diye endişeliyim 😕
Deda Merdural_2607 Ben tuvaletteydim içimden pıt diye bir ses geldi bi anda tutamayacağım şekilde bişeyler aktı ben tuvalette olduğum için sutum sanmadım ama salona gidene kadar gene aynı şekilde tutamayacağım şekilde akmaya başlamıştı🤭
Merdural_2607 Neslihant yani son günlerim günümün dolması için çocuk kendini daha doğuma hazırlamamış ama yine de hemen sezeryan yapmıyorlar ve bende bu süreçte suyum gelirde anlamam diye endişeliyim çok ıslaklık oluyor zaten bunun içinde birde bunun su olduğunu nasıl amlıycam bilmiyorum 😑
Merdural_2607 Neslihant yani son günlerim günümün dolması için çocuk kendini daha doğuma hazırlamamış ama yine de hemen sezeryan yapmıyorlar ve bende bu süreçte suyum gelirde anlamam diye endişeliyim çok ıslaklık oluyor zaten bunun içinde birde bunun su olduğunu nasıl amlıycam bilmiyorum 😑
ZalovaLeyla Ben ilk doğuma suyumun gelmesiyle gittim. sabah kalktığımda idrarmı acaba dedim sonra az az ara ara geldiyini hiss etmiştim peçete koydum sıkca baktım peçete ıslakmı diye ama akşama baya artmıştı suyun gelmesi kendiliyinden akıyordu tutamıyor insan.
Merdural_2607 ZalovaLeyla benim gün içinde afedersin de iç çamaşırım zaten ıslanıyor akıntım oluyor diyorlar ki geldi mi iç çamaşırı a sanki 2 bardak su dökmüş gibi gelir diyorlar ama havalar sıcak zaten benim öylesine oluyor ıslaklık zaten o yüzden tereddüt içindeyim
ZalovaLeyla Merdural_2607 bende ilk başta az geldi ama gitdikçe artti yani kendiliyinden akıyordu uzansam bile tutamıyordum.