Veranur Kızlar 2-3 gündür ishal var ne yapmam lazım ne iyi gelir dogal yollu olarak birde doktora sölemelimiyim sizce
Melike35 Veranur Türk kahvesine limon sıkıp onu ye canım ama ishal erken Doğum belirtiside olabilir tamamen hastalık ta olabilir
12_yil_sonra Veranur en çok işe yarayanı entera-germina. İçmesi de kolay su gibi . Beni o kesti . Doktorum önerdi bana da . Bir de sek probiyotik içecek al o da toparlıyor
Veranur Melike35 bilmiorumki canım nasıl ayırt edebilirm pazartesi kontrolüm var belli olurmu kontrolde
feyzaa34 Veranur 35+5 ten selam canim kahve patates haslama gunde 3 muz hicbiri ishalimi gecirmedi sanki zayifladim😂
Veranur feyzaa34 ay canım benim senle durumlarımız genelde aynı oluyor😀 cok gecmiş olsun umarım gecer ve dogum belirtisi degldr korktum dünden beri☺️
feyzaa34 Veranur ahh benim kader arkadaşımmm😂😘❤ doktoruna söyle muhakkak geçmesse😉 bende bazen acaba dogum belirtisimidir diye düşünmüyor degilim😂
Veranur feyzaa34 evet kuzum yarın sölicem inşaallahh erken dogum riskimde var korkuyorum zaten her an dogurucam diye😅 saglıkla kucagımıza alalım inş vakti zamanında❤️😘
feyzaa34 Veranur insallah canim benim😊😍 benimki bugün nerdeyse hic hareket etmedi cok korktum yeri daraldi tamam ama insan korkuyor ister istemez dimi😔
Veranur feyzaa34 gecen gün benmkide öle oldu kendimi acile attım canım sancım cıktı ebe hastanede yat dedi serum taktılar yatmadım, cikolata ye ve hafif soguk su iç soluna yat bir saat içinde hareket ederse sıkıntı yoktur Allahın izniyle🤲🏻
feyzaa34 Veranur ya balım 2 kez cikolata yiyip yattim ama o kadar az hareket ediyoduki😢 sonradan düzeldi allaha şükür😍 sanirim alismaliyim bu duruma
Veranur feyzaa34 bende aynı seninn gbiyim canım ya hayırlısıyla sağlıkla dogursaydık Allahn izniyle😍🤲🏻😘
pelin_87 Veranur haşlanmış yumurta, haşlanmış patates, muz, muhakkak yoğurt tüket ama hamilelikte ishal tehlikeli muhakkak doktora git