Minamom Arkadaşlar bebek arabası puset önerisi olan var mi hafif küçük katlanan travel baston sistem ?
Asyam Minamom hamilelik boyunca beni en çok yoran bebek arabasına karat vermekti 😊 en sonunda casual cadilla almaya karar verdim pusetiyle beraber. Daha kullanmadık memnun kalırız inşallah
Minnakanne Minamom sunny baby 777 hummer. Bulundugun sehırde botti magazası varsa indirim var orda 1100den 700e düşmüştü pazar gunune kadar gecerli. 🤗
Ecrininannesi Minamom bende kraft twist aldim hem 360 derece donebiliyor travel sistem pusetiyle beraber letgodada cok uugunlari var
Ozlenenclk Minamom bende var çok memnunum resimde görüldüğünden daha güzel miniçoda var bi gidip bakma imkanın varsa daha iyi olur
Babykurtay Ozlenenclk o arabalar çok güzel bende ona bakıyordum istediğim renk yoktu siyah istiyordum ellerinde kalmamıştı
Babykurtay Banada ailem bugün aldı sunny baby 744 calibra modeli çok hoşuma gitti hafif güzel bı araba pusetli 😊
Minamom Asyam bende biraz önce e bebekten aldım casual cadillac nasıl kafam rahatladı anlatamam düşünmekten cildircaktim artik 🤗🤗🤗
Asyam Minamom bende çok araştırarak aldım canım inşallah onu tercih etmemizin en büyük nedeni puseti bir kaç testten tam not almış hatta yanlış bilmiyorsam ödül almış.. Umarım memnun kalırız. Güzel günlerde kullansın melekler inşalalh 😊
Minamom Arkadaşlar e bebekten casual cadillac almaya karar verdim ve aldım internetten çok rahatladım şuanda bebeğimin alışverişi bitti sayılır 🤗 haber vermek istedim
Minamom Damla________ bana da herkez öyle dedi ama ayrı ayrı alınca yine aynı şey oluyor ayrıca pahalı değil çok 1000 tl ye aldım baston larda 400 500 tl ana kucağı da 100 200 tl çok bir fark olmuyor arasında iyisi takım almak oldu
Minnakanne Minamom baston bebek arabasında bebegın yuzunu goremeyeceksin böyle bi sıkıntısı var. 🙈 o yuzden hic baston dusunmedık.
Minamom Minnakanne ben casual aldım bugün e bebekten çift yönlü kullanımı var ins bebiş i gorcez 2 3 yaşına kadar kullanırız