Seyma_1907 Merhabalar progestan iğne yada ilacını kullananlar varmı? Birde doktor size ne için verdi. Bu ilacı yada iğneyi? 🙄
Deletedmom2224 Seyma_1907 hapını kullanıyorum 5. Haftada lekelenmem oldu o yüzden verdi doktor şuan 10 haftaya yaklaşıyoruz kanama yok ama her ihtimale karşı devam ediyorum
Serra27 Ben ilacını kullanıyorum . Daha önce bebeğimin kalbi durmuştu 8. Haftada şimdi önlem amaçlı verdi.
Yeni_annee Bende ilk haftalarimda kullandım doktor önlem amaçlı verdi sonra doktorum artık kullanmana gerek kalmadi dedi.
asyamomm Ben kullandım uzun süre, düşüğü engellemek için kullanılıyor. Etkili bir ilaç. Fitil olarakta kullanabilirsin içebilirsin de. Ben içtim biraz sarsıyor o yüzden uyumadan önce için. İçipte dışarı çıkmayın bayılacak gibi oluyorsunuz çünkü
Ozlemmm06 Ben hem iğne hem fitilini kullandım ikiz gebelik düşük tehlikesi vardı hatta kanamam oldu puan yok çok şükür ama inanılmaz sarsıyor beni
Mrym_16 Seyma_1907 ben iki kere kullandım bu hamileliğimde başta düşük için verdi şimdi de erken Doğum olmaması için verdi
melegiminannesi Hem düşük önleyici hemde rahim kaslarını kuvvetlendirip bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyor benim düşük tehlikem yoktu ama 1 ay günde 1 tane olarak kullanmıstım ilk zamanlar
Ahajjns_24 Haftamda yerleşme kanaması gelince önlem amaçlı kullandım vajinal yolla 12. Haftaya kadar 7.şimdi de 23. Haftamdayım 20. Haftamda serklaj oldum hem her hafta iğne vuruluyorum hemde günde 3 kere vajinalde fitil olarak kullanıyorum
Tuba_ Seyma_1907 2 kaybım oldugu için hamileliğimin başından beri kullanıyorum 9+3 günlüğüZ kullanmaya devam şifa Allah tan ama bende kan pıhtılaşmasıda çıktı onun içinde iğne kullanıyorum Rabbimin izniyle sağlıklı sehatlı kucagımıza alırız inşallah bebişlerimizi hepimiz🤲🤲
Sumeyye_g Seyma_1907 bende kahverengi leke ve azar azar gelen kanamam oldu doktorum porgestan ve proluton depot iğne verdi bide coraspin kullanıyorum bol bol dua edelim kızlar rabbim hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alabiliriz
Dnznrgz Seyma_1907 progestan fitil olarak kullanıyorum ilk kanamam olmuştu o zaman hap olarak aliyordum sonraki hafta bebek çok aşağıda olunca fitile çevirdi 1 aydan fazladir kullaniyorum düşük olmamasi için
Mervesezentosun Seyma_1907 düşük önleyici ve erken kasılmaları önlemek için kullanılıyor. Ben 7 ay fitil olarak kullandım. O yüzden rahat kullanabilirsin.
Medine_1992 Ya ben hamileliği ilk öğrendiğimde pregesteron düşük demişti 8 Di ama bana birsey yapmadı sıkıntı olur mu