Cansu_6167 Şükürler olsun ki bende 9 gün önce oğluşumu sezeryanla kucağıma alabildim.Rabbim herkesi sağlıklı sıhhatli bir şekilde evlatlarına kavuştursun, sezeryan sürecine dair çok bişey anlatmak istemem ama çok şükür ki sonucu çektiklerimi unutturdu bile 💞 Bebeklerini bekleyen herkese hayırlı , acısız doğumlara 😍😊
Cansu_6167 Glydn amin,Allah razı olsun ,genel anestezi aldığım için, belden yapılanlara göre daha fazla ağrı çektim 9.gun bugün çok şükür emzirebilecek kadar iyiyim,henüz bişey kaldırma çekme vs yapamıyorum, bebegimle ilgilenebilecek kadar iyiyim yinede 😍
Hamileanneler_25 Cansu_6167 Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza 🙏 sezeryan doğumda genel mi oldunuz belden yarım mı . Kaç haftalıkken sezeryan yapıyorlar
Cansu_6167 Hamileanneler_25 rahatsizligimdan ötürü genel anestezi aldım,38+3 te sezeryan oldum,doktorum 38 e girince alalım demişti çünkü 35. Haftada düşmüştüm,oğlum o zamandan beri gelmeye çalışıyordu.
Cansu_6167 Ipek34 doğum yapalı 13 gün oldu ,ilk doğumum bu . Hala ağrım oluyor az az ama 5 gün sonra ayağa kalkıp duş alabilecek kadar iyi oldum diyebilirim.