Dorukunannesi95 tam tersine hoşuma gidiyo ne kusuru :) ilklerde siyah kaka yapiyo zaten cok yapmıyo ama ben sık sık küçük idrarı bile olsa 1 buçuk 2 satte bir değiştirdim pişik olmasın diye cok cok hassaslar çünkü 🥰🥰 bez olarak ilk hastaneden prima verdiler israil malı olduğu için verdiklerini kullan at yaptım annem molfix aldı onu kullandık baya sonra komili derken çok şükür en son sleepy beze geçtik içeriği en temiz bez helal bir ürün türk malı hemde... ilk banyosuna gelince ben 15 gün sonra yaptırmak zorunda kaldım göbeği 5.gün düşmüştü ama sonra sarı bişey oluyo irin gibi o düşüyo ama göbek cevresi kanlıydı ve ara sıra kanardı korktum 16.gün topuk kanı vermeye gittiğimde yatırabilirsin dediler eve geldik annem ılık su ayarladı o şekilde yaptırdık.. aman dikkat bebekler yüzüne su değince ağlıyo onu keşfettim heralde nefes alamayacak sanıyokar kendilerini bi tarafran emzirdim bi taraftan annem yıkadı valla annem gözüne su sıçrattı ay nasıl ağladı ona 😂 siz ilkvucudunu yıkayın bence en son yatar pozisyona getirin bebeyi kafasını yıkayın bpynunu falan yıkayın sonra elinize su dökün siz silin yüzünü yüzüne su dökebilirsin aslında ama burnuna faşan gelince cok ağlıyolar benimki öyleydi yani:))) göbekte de canı yanmaz yenidoğan bezlerin gönek bağı uyuntulusu var zagen katşar sararsın bezine ay duygulandım:((( Allah size bağışlasın 🤗🤗🤗