Melike04 11+4 haftalık hamileyim . İlk defa bugün yataktan kalkamadım halsizlik çabası derken başıma çok kötü ağrı girdi geçmek bilmiyor ve uyutmuyor ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen ağrıdan resmen ağlıyorum 😒😒😒
Mr1517 Melike04 Bilirim o ağrıyı. Allah yardımcın olsun canım 🙏🏻 Bana ılık bir duş sessiz karanlık bir oda iyi gelmişti bol su içtim birde gözlerimide bağladım başımla tülbentle ağlaya ağlaya uyumuştum zar zor geçmişti umarım geçer seninde
Prensesgeliyor Melike04 kendini bu kadar kötü hissediyorsan hemen bi acile git en azından serum takarlar rahatlarsın geçmiş olsun
Konul_Nilay Melike04 benim 16 haftalarda tutdu.doktor ağrıkesici verdi de kullanmadım.kafamı sıkıp yazmayla,sıcak leçelli çay fln atlattım
Esmaemenova Melike04 canım o haftada mutlaka bi baş ağrısı olur cogu hamilede bu bebeyin gelişimiyle ilgili bişey korkma amma cox rahatsızsan bi doktora gorun.. İlacsız tamamen uzanarak istirahet ederek hafiflet. Bende de 2 gun oldu hic kecmek bilmedi sadece uyudum dinlendim 12 haftaya girdiyinde gecicek
Mr1517 Melike04 başka çözüm yok çünkü ben ağrı kesiciye karşıyım hamile kalmadan öncede kullanmazdım zaten tavsiye de edilmiyor çok geçmiş olsun
Melike04 Mr1517 çok teşekkür ederim umarım iyi gelir , kendimi zor tutuyorum ağrı kesici içmemek için masaj falan yaptım banamısın demedi yani , inşallah bu dediğin birazda olsa iyi gelir 🙏🏻
Demirleblebi Melike04 ağrı kesici içersinde parol iç. Parol hamilelik öte günde 3 taneyi geçmemek şartıyla serbest. Plesantaya geçmediği için bebeğe zararı yok. Ayrıca magnezyum baş ve tüm ağrılara iyi geliyor. Doktoruna sor magnezyum yazacaktır. Ayrıca klasik babaanne metodunu önereceğim. Başını sıkıca bir şal yada tülbentle sıkarak sar karanlık odada uyumaya çalış. Sıkı sarınca damarlara kan basıncı azaldığı için ağrıyı az hissedersin. Yaşlılar yapar ya o gerçekten bilimsel olarak doğru bir yöntem . Acil şifalar dilerim
Demirleblebi Melike04 birde bana eşim aktardan mentol taşı almıştı. Mentolü sıkılaştırıp yapmışlar. Şakaklarınıza sürünce bir serinlik veriyor ve ağrıyı alıyor az da olsa. Doktoruma sormuştum onunda zararı yok.
Melike04 Esmaemenova ay inşallah geçer gerçekten dayanılmayacak bir ağrı , ağrı kesici de pek kullanmak istemediğim için hep yatıyorum ama basınç uyguladıkça daha da çok şiddetleniyor umarım geçer biran önce 🙏🏻
Melike04 Demirleblebi çok teşekkür ederim , eşime söyledim açık bir aktarcı bularsa alıcak çok sağol fikrin için 🙏🏻