Eelliiifffff Kizlar meraba.. Bugun 6 hafta olduk 🤗ama kasıklarıma aniden bi sancı giriyor sanki adet sancısı gibi bu agri normal mii ?
MNursel Normal canim. Ben 12 inci haftamda kadar adet sancısı gibi ağrılar çektim. Doktor rahimin gebeliğe alışma süresinde olur demisti. Sen yine de dikkat et ilk zamanların sonuçta. Agir işler yapma sakin . Eğilmede ve kalkmadada dikkat et.
Berkos Minikpare bende 7+2 yim bugün alt karın kısmnda ve bel kısmında ağrılarım oldu normal mi değil mi bilmiyorum.. sizin nasıl ağırlarınız oluyor
Minikpare Berkos evet bende resmen adet sancısı gibi gelip gidiyor kasıklarmdaki ağrı. belimde bebegmn oldugu taraf agrıyo sağda sağ tarafm agrıyo ama sürekli degl günde 3-4 kez oluyo
MNursel Mr1517 bende 22 haftalik hamileyim. Erken olmasına rağmen belim de agri fazla oluyo . Rabbim bir nefeste doğurmamızi nasip etsin
Mr1517 MNursel Herkeste farklı oluyormuş cidden, ben şuan çatı ağrısı ve ayak ağrısı çekiyorum rabbim bir türlü sabrını veriyor ama genede bazen dayanamıyorum. Amin canım 🙏🏻