asyamomm Nur___ Valla canım puset araba koltuğu da oluyor 1buçuk yaşına kadar kullanabiliyormuş puset şart bence zaten yeni doğduğunda puseti takıp koyabilicez bebek arabasına o yüzden alayım dedim 😊
Buseazad asyamomm çok beğeniyorum bu travel sistemleri ama kullanış açısından nasıl bilmiyorum neticeds bu çocuk yazın pusete sığmayacak yataklı şekilde kullansam yeni yeni oturmaya başlayacak ve oturmak isteyecek çok kararsızım
asyamomm Buseazad bir buçuk yaşına kadar oto koltuğu olarak kullanabilirmişiz bu pusetleri ben o yüzden de almak istedim, idare ettiği yere kadar onu kullanıcam 😊
Nur___ Eceyavuz kraft pop up lar, var güzel, casual vista sonic, joie brisk lx bence güzel model ve markalar hepsini denedim sürüş leri tekerlek kumaş yapıları güzel, mamas papas var ama maliyeti yüksek yada nuna marka
Nur___ Eceyavuz kraft pop up lar, var güzel, casual vista sonic, joie brisk lx bence güzel model ve markalar hepsini denedim sürüş leri tekerlek kumaş yapıları güzel, mamas papas var ama maliyeti yüksek yada nuna marka
emreselvi Bizde 27 haftaligiz oğlumla şuan mide yanmalari gece uykuları çok uyanmayi saymazsak ıyiyiz bizimde zorunlu sezeryan olacağımız için kasım 2 veya 3u dusunuluo yine rabbim bilir rabbim hepimizin kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin kizlar
Ozge69 emreselvi benimde zorunlu sezeryan 26 kasim dediler banada bakalim neyle karsilasicaz zaman gectikce icime korku dusmuyor degil
Demirleblebi asyamomm biz bebek arabası olarak sadece line avengator aldık. Biraz daha ağır diğer modellere göre ama çok daha kullanışlı geldi bana. 22 kg taşıyor çift yönlü tekerlekleri büyük yokuşlarda falan büyük tekerlek iyi oluyormuş. Tabi çok araştırdık almadan ama insan kullanınca anlayacak sanırım. İnşallah memnun kalırız.
asyamomm Demirleblebi evet o marka da çok iyi bende duydum, pierre cardin in bu modelini görünce bunu almak istedim biraz görüntüye bakıp karar verdim ama iyidir inşallah 😊
Demirleblebi Ozge69 benimde zorunlu sezaryen. Bana da şimdilik 20 Kasım civarı dendi ama bakalım. Duruma göre 38. Haftada alacak doğuma .
Demirleblebi Betzm ben 1 hafta çok zorlandım neredeyse sağ kalçamın üstüne hiç basamıyordum ayağa kalkınca kalçam beni taşımıyor gibi oluyordu. Nst’de ağrı çıkmadı bebek pozisyonuylada alakası yok dedi ultrason ile bakınca. Hamilelikte bu haftalarda bebek döndüğü ve hızlı büyüdüğü için kaşık kalça ağrısı oluyormuş normalde ama bendeki çok fazlaydı. O yüzden fizyoterapist görsün dedi. Şükür fizyoterapistler verdiği egzersizle hemen geçti.
Betzm Demirleblebi bebeğim başı aşağıda benim pek birşey demedi doktor PAzartesi tekrar gideceğim uygun görürse bende öyle yapayım ilçedeyim doktor seçeneğim yok devlete gidiyorum merkeze çok uzak ve yol yasak
Mihribali Demirleblebi iki gündür bana bu yüzden uykular haram oldu fizikte ne yaptılar nasıl iyi oldunuz resmen sol tarafım yüzünden yürüyemiyorum elektrik çarpıyor sanki
Buseazad Eceyavuz ya benimkisi de öyle gündüz sık değil de gece 12-1 gibi başlıyor durmak bilmiyor acaba doğduktan sonrada böyle geceleri mi aktif olacaklar 🙄🙄🙄
Nur___ Buseazad benim kiz aksam dokuzdan sonra çoşuyor mübarek 🌼 bakalım bu haftalarda uykuda uyanık olma durumu anlaşılıyor zaten, doğduktan sonra böyle olmaz inş 🙏
Badevehande Buseazad son hazırlıklarla geçecek inşallah havalarda serinler biraz hem bebişlerimiz pişik olmaz hem biz biraz nefes alırız🥵😊