Hiranurhilal Meryemoz bende 2012 de emseyde yaptim ama suan adatipi arastirdim yeliz hanimin yorumlari cok iyidi denicem sanirm
Hiranurhilal Defnes bende yeliz hanima baslamayi dusunuyordum suan cok uzuldum hangi hastahaneye gitcek acaba
Ezgiy Lorevrem evet bu yüzden bende değiştirmeyi düşündüm bir de bir önceki dediğini unutuyor şu ilaç var kullan ben diyorum bırakmıştık zaten onu gibi. Sedef hanımı denemeyi düşünüyorum ama o da çok yoğun
Ozican NurGrlek aynı doktora gidiyoruz seninle haftalarımızda yakın.Yasemin hnm hep siyah ultrasonda bakıyo hiç sormak aklıma gelmedi acaba renkli görebiliyor muyuz yasemin hanımın cihazında sen sordun mu hiç?
NurGrlek Ozican ben funda hanıma gidiyorum 20 haftalikti gittim ilk defa renkli baktı ama yüzünü vs göstermedi parmaklarını kafatasına falan baktı büyük ihtimalle Yasemin hanimda bakabilir cihazları aynıdır sonuçta
Happyburcu Gozdeakan Acıbadem altunizadeye gidiyorum doktorum Habibe seyisoğlu ... muhteşem bi doktor... 👌🏻
Happyburcu Sedef-345 bende Habibe hanıma gidiyorum çok tatlı çok iyi bir doktor ... şansım olarak görüyorum iyi ki Habibe hanım gibi bir doktor var 🙏🏻
Happyburcu Sevvaldal Habibe hanım herşeyin doğal sürecine uygun olmasını destekleyen bir doktor... zaten kendisi de çok doğal 😊
gizemgizem333 Aleynkara valla dogumum gerceklesti ama pek tavsiye etmiyorum cok zor oldu dogum normal dedi sonra sezeryana aldi kendisi acilma oldugu halde hastanede kotu acikcasi devlet hastanesi gibiydi memnun kalmadim malesef