eslemalt123 DiDem123 benimde doktorum da sema hanım evet güler yüzlü yarın randevumuz var yeni başladım 🤗hayırlısı olur inşAllah
DiDem123 eslemalt123 hayırlısı olsun canım. Doğumu çok güzel eli çok hafif 😊 inşallah seninde çok güzel geçer 🤗
Lorevrem Aysercanl memnun musunuz? Ben elif hanıma gidiyorum ama bu sefer sedef hanıma aldım cuma randevumuz var. Elif hanım bebeği tam göstermiyor muayenesi hızlı oluyor diye bu sefer sedef hanıma aldım
nageyey Fasulyem22 ben Gülcan hanıma gidiyorum. Çok ama çok memnunum. Sesi bile dinlendiriyor, şefkat veriyor 😊 tavsiye ederim..
nageyey Fasulyem22 hayır ama annem, teyzem ve yengem doğum yaptı. Hastane hizmetinden ve doktor ilgisinden memnun kaldık
Fasulyem22 Emineemre aa doktor gelmesi güzelmiş peki siz hastanenin fotigrafcisiyla anlaşmayı düşünüyor musunuz ben düşünüyorum anı olsun diye
Emineemre Fasulyem22 evet fotoğrarçıyla fiyat konusunda konuşmadım şubatta doğum diye biraz daha zaman ilerlesin diye bekliyorum ben hem oda süslene hem fotoğraf istiyorum dışardan fotoğrafçı ayarlayınca gizlilik sözleşmesi imzalanması gerekiyormuş o yüZden herkes kabul etmiyormuş bu durumu
Murduy Merhaba ben de koşuyolu medipol şükriye leyla hocaya gidiyorum kızımdada ona gitmiştim şuan 2. Hamileliğim tekrar devam pamuk gibi bir doktor ve çok ilgili.
Lorevrem Ezgiy ilk gittiğimde çok sohbet ettik. Sonra kısacık muayeneler. Bebeği bile görmedim hiç. Kalp atışları iyi, sağlıklı falan deyip kesenin fotoğrafını verip yolluyo
Senalii snmsaygin Bir arkadaşım oraya gidiyordu. Normal Doğum ve sezeryan aynı fiyatmış 3bin tl. Doktor demiş ki doğumuna kim denk gelirse o gelir. Ekstra kendi doktorunu çağırmak istersen sanırım 1000 tl gibi fiyat ödüyormuşsun. Sonra arkadaşım bıraktı orayı
Lostinparadise snmsaygin ben orda 1 kere beyhan hanıma bir defa da kenan beye gittim. Kenan beyin ultrasonu gerçekten çok iyi detaylı bilgi veriyor. Ama kadın doktor tercih ettiğim için beyhan hanıma devam edeceğim büyük ihtimal.
Muazveannesi Gozdeakan bende Çamlıca Erdem hastanesine gidiyorum. Şükran hanım. İlk kez gittim. Karar aşaması biraz zor oldu benim için. 32.haftamda gittim. Çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor. İnşaAllah böyle devam ederiz.
Fasulyem22 Emineemre bende orayı düşünüyorum çok rahatsız ettim ama son soru sorayim fotoğrafçıyla görüştünüz mu şimdiden yabi içeriğine neler dahilmis falan diye bende gittiğimde sorucam gerci
Emineemre Fasulyem22 fotoğrafçıyla görüşmedim daha 12+5 haftalığız doğuma çok var diye ınstagramdan takip ediyorum fotoğrafçıyı güzel paylaşımları var canım hiç sorun değil bildiğimi paylaşırım bende perşembe günü gidicem vaktim olursa sorarım
Fasulyem22 Emineemre teşekkür ederim doktorla ilgili birşey sormak isterseniz bende cevaplarım uzun zamandır gittiğim için sağlıklı doğumlar 😊
Emineemre Fasulyem22 rica ederim ne demek şuan küçük olduğu için doktorda güler yüzlü ve ilgili olduğu için ilerleyen haftalarda ihtiyaç duyarım 😍