Cgdm4549 Merhaba ben 10 haftalık hamıleyım ama karnımın sol kısmı şiş ve arada sık bir şekilde sancı gırıyor kontrolumde salı gunu. Dünden beri gecmedı bu durumu yasayan varmı acaba 😞
Medine_1992 Canım bende 11 haftalık benim sol taraf şişmiş gibiydi arada bir alt taraftan iğne gibi battı iki gün sonra gecti umarım seninde ufak birseydir kontrolün yok mu yakın zamanda
Cgdm4549 Medine_1992 aynı benımde sankı ıgne batması gıbı sık sık oluyor salı gunu kontrolum pazartesıye aldırıcam korkumdan
Medine_1992 Canım benim kıyamam bende korktum belim de fenaydı gittim özele gayet sağluklıydı doktor rahim büyüyünce kaslar yapar agrıyı dedi
Nigdelianne Bende de oldu doktor bebek büyüdüğü için sıkıştırıyor olabilir dedi ama nasıl bir ağrı oluyor öyle dayanamıyorum benim de sağ tarafimda
Cgdm4549 Nigdelianne benım okdar sıddetlı degıl canım oyuzden bende oyle bı tahmın ettım sol tarafımamı duruyor dıye bakalım
Cinarin_annesi14 BAcaklarının altına hafif yüksek yastık koy öyle dinlen iki gün canım pazarteside mutlaka git doktoruna korkulcak bişi olmadabilir stres yapma 🤗 Allah sağlık versin inşallah 🙏
Cgdm4549 Cinarin_annesi14 cok tsekurler canım amin ınsallah 😊 asırı kotu agrı olsa zaten acıle gderkm durmam aslada arkadasların soyledıgı gbı sol tarafımda skıştırıyormu dedım bakalım pazattesı gorcez
Cgdm4549 Cinarin_annesi14 cok tsekurler canım amin ınsallah 😊 asırı kotu agrı olsa zaten acıle gderkm durmam aslada arkadasların soyledıgı gbı sol tarafımda skıştırıyormu dedım bakalım pazattesı gorcez
Medine_1992 Kanama olmadıgı sürece ve çok uzun sürmediği takdirde ben sakin olma kararı aldım yoksa her agrıya odaklanırum zaman gecmez