Gulnara98 canının çektiklerini yiyip icebilirsin mesela şunu yedim vicdan azabı çekiyorum diye yazmak cok saçma yemissin icmissin artık önemli olan abartmamak haftada 2 kere ya da yarım bardak 1 bardak içilebilir onu icersin yaninda faydali bişey yersin ya da sonraki ogunde ayran içersin cipsi yeni bırakmışsin onun yerine kuruyemiş çekirdek vs yiyebilirsin emin ol benden daha sagliksiz beslenen biri yoktur yogurt ayran ev yemeği falan yemezdim günde 5 bardak kahve icerdim ama hamile oldugumu öğrendim hepsini bıraktım fast food yine yedim ama canimin cok çektiği zaman ayda iki kere falan çay kahve asitli bıraktım taze sıkılmış meyve sulari ve kahvaltida bile ayran içtim çay kahvede kafein var iciceksende günde 1 tane açık cay ve 1 bardak kahve icebilirsin istediğin kadar hareket et riskin yoksa eger kendini kısıtlama en çok dikkat edecegin şey beslenmen olmalı faydali diyede aşırı yememen gerekiyor mesela bi laf var ya sen iki canlisin sen istemezsin bebek ister ya da bebeğim içinde yiyim falan bu da yanlış doycagin kadar faydali şeyler yemelisin