Haticesylmz Merhabalar doğumu kolaylaştıran şeylerden biri de hurma olduğunu söylüyorlar şuan 31+2 deyim sizce hurma yemeye ne zaman başlanmalı bilginiz varsa paylaşır mısınız ?
Beybilicop Haticesylmz ben de merak ediyorum 36+4 bugün bi tane yedim en başından beri korkuyordum şurda bekleyeyim
Haticesylmz Beybilicop bide tek rakam yani 1 - 3 - 5 tane gibi yenmeli diyorlar bunlar gerçek mi acaba bilemedim
mary1709 Beybilicop ben her gün 5-7 arası yiyorum 10 gündür 🙂 öyle hemen etki edecek bişe değil bence. 37+3üm.
Dilru Haticesylmz sünnet olduğunu için öyle deniyor diye biliyorum. Ve şeker ve karbonhidrat aronı mı dengeleniyormuş. Bilimsel bir açıklamasıda vardı
Beybilicop mary1709 yaaa ben de başlayayım o zaman artık hiç bir hareket belirti yok bakalım ne olacak 🤷♀️
dvran22 Kızlar ben hurma sevmiyorum yani kendimi zorlasam bile yiyemiyorum ne yapabilirim sizce 35.haftadayim bu arada
butterfly4 @Haticesylmz 36-37 lerden sonra yenmesi iyidir, öyle yer yemez de doğumu tetikleyen birşey değil, 39 haftalığım 2 haftadır günde 5 tane yiyorum daha tık yok belirti bile yok ama faydası olacağına inanıyorum
butterfly4 @Haticesylmz bilmem ki 🤷♀️ Ben bu hafta 40. haftama giriyorum günde yediğim sayıyı artırıcam ve bir de 11 tane hurmayı suya koyup kaynatıp suyunu içmek de rahmin kasılmasını başlatıyormuş diye duydum, 40. haftamda yapıcam yani bu hafta
Sumeyye_g Haticesylmz arkadaşım 20 den beri günde bitane yiyordu son ayında. Artırdı bi sıkıntı olmadı şükür sağlıkla aldı kucağına