Öncelikle hamilelik dönemin hep yatarak geçti başta düşük tehlikesi sonra erken doğum riski derken hep yattım son aylarda çok iyiydm ama tembellik yapıp hiç yürümedm eşim saolsn hep araştırdı nasl beslenmem gerekiyorsa o şekilde beslendm gelelim hikayeme...
2 ağustos gecesi hiç uyumadn biraz tv izledm yemek yedim kaşık ağrım vardı ama her zamanki gibiydi o yüzden umursamadım saat 3.30 gibi sancılarım başladı 4.30 ya da 5 olması lazm eşimi namaza kaldrdm o halimi görünce üstünü giydi arabamız babasındaydı onu almak için gidecekti bn biraz daha bekle dedm öylece uyudu bn de dakika tutuyrm sancı geldikçe oturup kalkyrm koridorda yürüyrm 6.30 oldu eşime kahvaltı hazırladm o sırada bn de banyoya girdim eşim yanıma geldi üstümü giydm gidelim dedi ama gitmedm 1 ağustos günü de gebe okuluna gidecektim öğle vakti pembemsi bir akıntım oldu gidince ebeye sordm nişan değildir dedi 2 gün önce muayene olmştm onun kanıdır dedi her neyse eşim işe gitti kayınvalidem geldi 8 gibi tabi mutlu gel bi bakıyım karnın inmş mi dedi😍 bişeyler yemek istyrm ama nafile yiyemedm 8.30 gibi eşimi aradm bu sıralarda sancım ya 5 dk da ya 3 ya 7 hiç düzeni yoktu eşim geldi çantamızı aldk hastaneye gittik baktılar açılma çok iyi dediler ama santimini bilmyrm bir taraftan işlem yapıyolar bn sancı geldikçe çömelip kalkyrm hastaneye geldiğimizde saat 8.45 'di sanırım plates topunda zıplıyrm sancı esnasında bir uyku bastırıyo 2 dk da dalıyorum tekrar sancı neyse suyumu patlattılar biraz daha geçti saat 11 oldu hadi ıkın diolar olmuyo 11.30 oldu bn kötü oldum yapamyrm die ebe dedi bebeğine zarar veriyosun bak sorumluluk kabul etmem dio kayınvalidem ağlıyo hadi kızım bak ucuna geldk hadi çok bekledinz felan diyrm beni öldürün😁 sezeryana alın ebe yok öyle birşey dedi tekrar çatala çıktm bana serum verdiler biraz daha sakinleştm ebeler hadi geliyo dedi bn de kendimi toparladm onların da yardımı ile ömerimi çıktı hemn göğsüme koydular hafif hırıltısı vardı bi fanusun içine koydular hemn çıkardılar geri 4 dikişim var oğlum 14 günlük oldu 3 ağustos 2019 saat 11.42 Rabbimin en güzel hediyesi hastanede 1 gece kaldm enfeksiyon dan dolayı kaşık ağrım oldu ama şükür 3. 4. Günü toparlandm oğlum 3.200 doğdu ..
Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsn o sancı esnasında çok dua ettim uzun oldu hakkınızı helal edin 😚😍😍