fadimdurmus Aysel223 öyle kuzum emin olabilirsin bu durumdan herşeyin bi zamanı var elbet sana da allahım nasip edecektir biz evlendik evleneli bebek istiyoruz haklısın bekledikçe üzülüyo insan bide düzensizlik olunca umuttur hamile miyim hamile miyim diyosun sonradan adet olunca sonuç hüsran mesela eşim de beklerdi her gün sorardı oldunmu oldunmu die bazen çok gecikince umutlanmayalım die oldum derdim ama emin ol ne zaman zamana bıraktık hayırlısı olsun dedik psikolojik olarak rahatladık ikimizde kasmadık akışına bıraktık ummadığımız anda bi ay sonra öğrendik meğer hamileymişim mesela ben soranlara daha erken diyordum zamanı var diyordum korumdugumuzu düşünüyorlardı buda çevreyi bastırıp bunaltmıyodu oluncaya kadar tadını çıkar lütfen yatmak bile çok keyifli bazen hiç bi iş yapmamak bile çok keyifli sonrasında allaha güven elbet sana da nasip edecektir 💕💕
Aysel223 fadimdurmus evet canim zaten hamilemiyim değilmiyim dusuncesi insani yiyor bitiriyor hüsrana uğrayınca uzulmesi ayrı bir dert vardır Allah’ın bir bildiği diyip bekliyorum bakalım zamaniyla gelsin hayırlısı diyip geciyorum 🙏
Ebrugunesss Aysel223 şuan tam hatırlamıyorum ama ibrahim saracoglunun tarifini yapmıştım en doğrusu o
Merilani Benim de adetlerim hep düzensizdi, dr a gittim pko (polikistik over sendromu)teşhisi kondu, 2 yıllık evliyim doğal yolla hamile kalamadım , tüp bebek tedavisine başladım, umarım olumlu sonuç alırız🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Aysel223 Merilani Ben evlendikten sonra böyle bir sorunla karsilasinca adetler duzenli gelmeyince oluyor herhalde böyle seyler diyip doktoru ertledim bu ay gidicektim esim ovulasyon takibi sipariş etmiş bi de böyle deneyelim dedi hayırlısı bakalım 😊Umarım en kısa zamanda bebeğine kavusursun sende çok çok iyi haberler alırsın kuzum❤️
Kardelen123 Aysel223 ben 3 ayda bir adet olan biriyim ovulasyon takibiyle gebe kaldjm carsambada Allah nasip ederse kizima kavusucam ❤️😍😍
Aysel223 Kardelen123 Masallahh canim benim ❤️ Bende ovulasyon takibi yapicam bu ay bakalim insallah bende olumlu sonuç alirim darısı basıma 🙏😊
Sevgi_marvel01 Aysel223 evet canım ilk regl olduğumdan beri düzensizdi ocak da evlendim iki aylık tedavi ile şuan 3 aylık hamileyim ve herşey çok güzel.Ümidini yitirme yeterki çok iyi bir doktor bul 🙏🏻
Aysel223 Sevgi_marvel01 Hayırlı olsun bebisiiin ❤️🙏 İnsallah bende kavuşurum kısa zamanda bu ay olumsuz sonuç alırsam doktora gidicem zaten 🙋🏻♀️
SerifeYazar24 Aysel223 merhaba canım bende 6 yıllık evliyim polikistik over sendromu vardı bende yani yumurtalıklarda çok sayıda kist vardı ilaçsız adet olamıyordum. Instagramda Beralife aromatik yağlar diye bir sayfa var orda pco seti+ hayıt suyu kullandım ilaç içmeden adet gördüm ertesi ayda hamile olduğumu öğrendim. Rabbimin ol demesiyle oldu o yağlarda vesilesi oldu doğal şifa sonuçta
Aysel223 SerifeYazar24 Hayit tohumu adet duzenleyici olduğunu biliyorum ise yarıyormuş baya da senin adına çok sevindim bebisin hayırlı olsun darısı benimde basıma 🙏
Belirlenmedi Aysel223 canım adetinden 2 gün sonra soğan kürü yapmanı tavsıye ederim sabah akşam günde iki defa ve yumurtama günleri adetin 14 16 günleri arası değişmekte bu günlerde 2 günde bir iliki öneriliyor Onuda göz önünde bulundur ben bu şekilde hamile kaldım 🙏🏼 10. Haftadayım 😍
citoss Aysel223 canım öncelikle kafana takmamaya çalış derim çünkü üzerine gittikçe stresten olmuyor. pco hastasıyım ve adetim hiç düzenli olmadı bende senin gibi acaba bu ay oldu mu diye diye kendimi yedim durdum. Sonra c_life diye bitkisel macun kullandım ilk ay bittiğinde adet oldum sonra hamile kaldım şimdi 23 haftalık oldu bile oğluşum 🥰
SerifeYazar24 citoss bu macundan bende aldım hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce sipariş vermiştim öğrendikten 1 gün sonra geldi 2 kutu elimde var şu an🙈 isteyen olursa yardımcı olabilirim
Aysel223 citoss Hayirli olsun bebiiiisiiin❤️❤️ benim adetim duzensiz olduğu icin çok araştırma yapıyorum bir yerde okumuştum kendi yerini hazirliyor yanı hamilelige hazırlıyor kendini diye o yüzden hiç bir besinle takviye etmedim macun olsun bal olsun incir olsun ama deniycem mutlaka bakalim bende 🙋🏻♀️