Aysel223 Ladygirl bu ay cok deneyemedim acikcasi ama 2 gunde 1 yapmaya calistik son 10 gun yapamadik hasta oldum cunku hic umidim yoktu ama gebelik testim pozitif cikti yanilma payi varmi diye supheleniyorum 🥺🥺
Aysel223 Tazeanne0134 canim atamıyorum telefon arızalı biraz bide hata veriyor dün geceden beri deniyorum atmayı ovulasyonuda aticam ama atamadım😭
Aysel223 Cemrealya_ dün geceden beri uğraşıyorum siteden hata veriyor canim telefonda arizali ya burdan direk yuklenmiyor sanirim 🥺
Melisaisler Gizemnaz_ evet ilaci kullanirken hamileymisim ve haberimiz yokmus aslinda test yapildi ama cikmamisti bizde anlayamadik hamile kaldigim zaman 3 agustos ama ilaci ( tarlusal ) ben 25 agustosta basladim
Gulfem07 Aysel223 benim yakın arkadaşım evlendiği günün ilk gecesi hamile kaldı resmen şok oldu çünkü 6 ay falan olmuyordu adet sonra 1 2 ay olup tekrar olmuyordu nasip sanırım.
Alyali Aysel223 amin canım Allah razı olsun umudunu kaybetme Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur😘
Aysel223 Tazeanne0134 İnsallah canim benim ya hafta içi kana baktiricam insallah boşuna umitlenmiyorumdur