Tgcmrt Bugün kontrolümüz vardı açılmam 4 cm e çıkmış 34 hafta biri 2000g diğeri 1.960g salı tekrar gidicem korkuyorum 😬😬
Lilyyy Tgcmrt benmkiler durmadı malesef sancım vardı ve açıklığım 1cm 3 cm çıktı sezeryana alındm tam 33+5 de
dvran22 Tgcmrt 4 santime kadar açılma olmuş canım çok fazla bekleyebilirler mi onu bilmiyorum ama rabbim yardımcın olsun Sağlıklı olsunlarda erken gelmelerinden korkma inşaallah iyi olacaklar Ayrıca ciğer geliştirici vurdular mi sana
Tgcmrt Lilyyy sancılarım oluyo ama düzenli değil 31 den beri nidicard kullanıyorum o kesti sancıyı bayağı. Bide sürekli yat demişti ama 3,5 yaşında oğlum var yatamadım Allah yardım etti bu haftalara geldik
Tgcmrt Lilyyy neden bekletmedi acaba doktorunuz ? Benim ki kilo almaları sürdükçe almayı düşünmüyorum dedi
Xeze Benim 34. Haftada 3 cmdi. Şimdi37+4 duruyor. Ama benim tek, senin ikizmiş. İnşallah vaktinde sağlıkla alırsın kucağına
Serrameri @Tgcmrt benim 8 haftadır 2 cm açıklığım ve sancım var ama ikiz değil tabiki şuan 36+5’im daha yeni sancılarım başladı dua et inşallah dururlar 🙏 stres yapma rahat ol ki bebeklerinde rahat olsun kasılmasınlar.