FnurGokcan Hanımlar 39+3 haftalık hamileyim ve 2 gündür sırtıma vuran mide ağrısı yanması ve bulantı var. Hastaneye gitmeye gerek yok diye düşünüyorum ama gece uyutmadı ve hala geçmedi. Aynı durumu yaşayan oldu mu aranızda?
Arzumurkmez FnurGokcan benimde dün mide ağrım oldu. İki gündürde mide bulantım var bi iki kere oluyo kendiliğinden geçiyor sonra 38+6
FnurGokcan Oglusannesii salı günü gitmiştim kanalda bekliyordu hatta doktorumuz 40.haftasını beklemez dedi ama belirti var kendisi yok henüz😂
Oglusannesii FnurGokcan ya mide ağrısının ayagıyla baskı yaptıgından olabileceğini düşünüyorum benim bulantılardan ses seda yok en son o zaman vardı pazartesi kontrolüm var 🤭
FnurGokcan Oglusannesii kontrole gittiğimizde bulantı doğum belirtisi demişti doktorumuz ama sırtımı ağrıtmaya başladı artık, bi de alt tarafta aşırı baskı var yürümemi de zorlaştırıyor hala gelmiyor ama😄
ozgedrms Bende de var 3 gündür 38+3 üz ama mümkün değil uyuyamıyorum yattığım anda ayağıyla midemi ittiriyor yemek yiyemiyorum az bişey yesem yanmaya başlıyor 😩
Oglusannesii FnurGokcan benim oldu bulantı üç gün sonra geçti ama dün bebek aşagı o kadar indiki karnım küçücük gibi duruyor kasıklarıma değiyor aynen benimde bence biz aynı gün dogurucaz 😂